Fame X Nuex Rosli

6:46 AM

Kali ni kami nak share lip matte terbaru keluaran dari Fame featuring Nuex Rosli gitu. Korang yang gila make up mesti kenal sapa Nuex kan.




Rasanya tak payah nak kenalkan lagi kot sapa tu Nuex Rosli. MUA meletop di tanah air kita sekarang ni. Tengok Sari Yanti nikah tu sudah la, kebabom make up Nuex ni.


Credit to blog Kak Elly


Hasil solekan Nuex.


Ayda Jebat in Riri by Fame X Nuex


Ayda Jebat in Audrey by Fame X Nuex


Untuk pengetahuan korang, dua warna ni Nuex pilih sendiri tau sebab dia nak dua tones ni sesuai untuk orang kulit tanned mahupun orang kulit cerah.


Model using Audrey



Blogger Nisa kay pun suka dengan Nuex ni.




Sifu kami Yana @ Kak Love pun suka Fame X Nuex ni.


Model in Riri


Serius color yang must have sangat-sangat!


Ni pun tok guru kesayangan kami, bangga wei tok guru kami lani 1 Malaysia kenai depa dua beradik.


See, sweet X dramatic sangat!

Korang kalau nak dapatkan Fame X Nuex ni cepat-cepat 

Whatsapp 0133363775 

Ingat cepat-cepat tau

Tak mahal u olls untuk limited edition ni cuma RM45 SAHAJA tau.

Cepat-cepat grab tau, nanti habis gigit jari jangan marah ya.

You Might Also Like

4 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. k.el pakai hat riri tu sure npk cam zombie..
    tp hat audrey tu naissss

    ReplyDelete
  3. baru taw hihihihi memang tak kenal pun sape

    ReplyDelete