Dapoq Pak Beh Ramadhan Buffet @ Iconic Hotel Penang

3:57 AM

Haaiii hampa...posa ka idak tu?

Sedaq tak sedaq dah tiga hari da kita berpuasa kan....tengok-tengok nanti tinggai lagi seminggu ja nak posa. Biasa macam tu la kan...

Kali ni nak cerita satu lagi port baik punya untuk berbuka...
Kali ni nal cerita port berbuka kat belah Mainland pulak. Tak jauh pun dari rumah aku ni haa. Dalam 3-4 km ja. Tak lain tak bukan Iconic Hotel la. Dekat sangat dah dengan rumah😊

Apa yang bestnya, dekat Dapoq Pak Beh Ramadan Buffet ni menyediakan lebih dari 160 hidangan untuk dinikmati oleh para pengunjung. Hee banyak tu kan....

Tapi meh usha dulu makanan-makanan hat duk ada ni, sebahagian dari makanan yang disediakan.


Keropok| asam laksa| bihun sup


Pelbagai jenis nasi dan lauk pauk


Antara lauk pauk yang ada


Nin dia..siap ada ketam lagi haa!




Air tu😂😂😂
Dessert yang sangat nyummy


Nasi ayam dia sedap hampa!
Roti jala pun padu!


Hadoiii...azabnya update blog ni time berpuasa!


Pilihan makanan kami hari tu: 
Kambing golek! Sedap weiiii
Nasi ayam hainan! Pun sedap jugek!
Char kueytiaw pun win!

Eh pendek kata semua pun sedap lah!

Hampa kalau nak pi makan ni dia details untuk hampa tau ;

 RM 58 nett  for adult
RM29 nett for kid

From 27 May - 24 June 2017
Call : 04-505 9988



ICONIC HOTEL PENANG

71, Jalan Icon City, Bukit Tengah
14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang

Boleh tengok update depa dekat fb depa Iconic Hotel Penang 


You Might Also Like

0 comments