Anniversary Dinner : Fisherman's Grill

8:32 PM

Haa nak cerita kali ni pasal dinner anniversary kami yang ke 5 hari tu. Ya lah kan , sebenarnya dah lama gila kot tak dine in kat Fisherman's Gril ni.

So saja ja, masa anniversary hari tu ajak husband makan kat sini. So malam tu, moh ler merentas jambatan untuk menikmati dinner dekat sini.


Marilah kita pilih menu nak makan apa.


Dua beranak ni geng sangat la lani. Menyampah mama tau. Tapi serius bila duk kat dalam ni teringat kat cafe-cafe yang duk pi singgah kat WA dulu. Waduhhh rindu lew teww.


Mama geng ngan Aishah ja lah ye.


Jom usha makanan yang kami order pulak:


Nasi goreng seafood, hubs order ni. Sedap sotong n udang pun banyak!


Mine...chicken cheese apa ntah. Pun sedap gils! Ada pasta skit as side dish dia. Memang umphhh.



Adriana's carbonara pasta. Sedap! Tapi banyak gila kot. Mama n papa tolong perabih pun tak.boleh nak habis tau.

Overall, food dia memang best. Ambience pub best. Cosy ja rasa tak rasa crowded. Just nice. Pastu romantic la jugak kan.

Korang kalau berminat nak try food kat sini boleh la usha-usha dulu kat sini ya:


Okla korang, nanti kalau ada tempat makan best lain lagi nanti aku up kat sini ya.




You Might Also Like

8 comments

  1. Comelnya baby aishah! Wahhh menarik yer menu kt situ...happy anniversary my dear alia :*

    ReplyDelete
  2. macam best ja.. tak besa try kat sini lagi...

    ReplyDelete
  3. kat mana ni kak lia? mcm best ja date sini haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kt jln nk p sg ara nina..aah best sbb romantik2 gitui

      Delete
  4. btw happy nibesary ke 5 heheh semoga bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete