Adriana's Teacher's Day Gift

7:10 AM

Hai. Kali ni nak cerita pending post pasal Teacher's Day celebration kat sekolah Adriana. To show some appreciation to all her teachers, so mama made some gift packs to her teachers.

As usual nothing much for her teachers. It's all my homemade products by Kathy's Homemade. Hopefully her teachers will love it.


No cards. Last minutes job. Guna ja apa yang ada. Nasib ada washi tape yang comel-comel ni kan.


Dalam tin tu homemade lipbalm in chocolate flavour to pair with the chocolate homemade soap!


Hopefully her teachers will love this!

Korang yang nak customize gift untuk mak ke wife ka untuk produk homemade bolehla whatsapp aku directly. In Sha Allah kita buat according to your budget.

Meh whatsapp aku ok

0133363775






You Might Also Like

3 comments

  1. comelnya hadiah.teringin nak try lipbalm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la try...stay tune..nnt kita buat giveaway utk produk homemade kita

      Delete
  2. tq sis datang menyinggah blog ahkak...salam perkenalan

    ReplyDelete