Salam Aidil Adha

6:51 AM


Selamat hari raya aidil adha dari kami sekeluarga.

Raya kali ni tak me-rendang pun. Mood nak merendang tu takmai lagi. Hahahhaha. 

Tapi kalau dapat daging qurban fresh2 buat rendang memang sedap nya lahai. Dah mintak mama tolong simpankan kalau ada daging qurban. Teringin. Feel makan daging qurban ni tak sama kot dengan daging yang kita beli. Serius kot tak sama. Bukan sebab free ke apa ka. Tapi serius feel n rasa dia tak sama. Tu orang kata barokah dia lain maciam kot noh.

Apa pun Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua kaum muslimin dan muslimat. Dan kepada semua jemaah haji, semoga mendapat haji mabrur.

Tetiba sebak rindu kat angah. Walaupun rajin bergaduh biasa la kan adik beradik. Tapi bila jauh and tak nampak lama tu, rindu la jugak kan. Macam tu la adik-beradik. Ada depan mata asyik bergaduh, bila takda rindu. May Allah reward u jannah angah for all ur sacrifice towards our people during this hajj season. 

Oklah, nanti kita post pasal Perth balik ya. Selang seli la ya. Kang org asyik kata tak abeh2 Perth...x abih2 Perth...
Biorrr lerrr, nama pun belog aliafarhansaid kan bukan belog engkau....😊😊😊

You Might Also Like

2 comments