Pemenang Wedding Anniversary Giveaway

Hai memandangkan Wedding Anniversary Giveaway da tamat maka dengan ini harus lah diumum kan segera pemenang-pemenangnya.
Cabutan dibuat secara randomly tau.


PEMENANG-PEMENANGNYA ADALAH:







NUR RAIHANAH






SHAHIDA DZULKAFLI




pemenang sila la email details anda kepada:
aliafarhansaid@gmail.com

Food Review : Warna Warni Ramdhan Buffet di Ixora Hotel.

Hai hampa semua. Sat ja hari ni dah 1st June dah, kagi 5 hari dah nak sambut kedatangan Ramadhan Al Mubarak. Hai tiap kali nak sambut Ramadhan akan ada satu feeling heppy dan sayu. Susah nak describe perasaan tu kadang-kadang. Hai. Lagi-lagi bila nak masuk bulan posa ni eksaited gila la nak beli ba…

Wedding Anniversary Giveaway

wehuuuuu.......

kali ni makjem nak buat satu GA sempena Wedding Anniversary mak jem yang ke 4

kali ni kepada hampa yang bertuah,

AKAN DAPAT:







PURSE PERFUME ORIGINAL PERFUME YA



ATAU


COVO LIP MATTE YANG SUPER BEST!!!


SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow I…

Bawak anak tengok Angry Bird The Movie

Khamis yang lepas husband balik kerja awai, kebetulan dia tengok kerja dia belah Nibong Tebal, so awal la dia balik. So considering Adriana asyik tengok ja iklan Angry Bird, papa nak tengok Angry Bird.

i have no idea macam mana la dia boleh minat dengan jartub ni since dia bukan pernah main or terj…

Spa Review: Qiesya Healthcare & Spa

Hai hampa semua. kali nak review sikit pasal satu Spa ni. Memang kami selalu la jugak pi wat facial kat sini. So far Alhamdulillah layanan pun best. Effect after spa pun muka nampak glowing-glowing.

Ok untuk pengetahuan Qiesya Healthcare & Spa ni terletak kat area Bukit Mertajam.

Dari luar Qies…

I love beaches & islands

Seperti yang sedia maklum aku ni memang pentegar dan suka sangat dengan pantai dan pulau. Tu la kot dari kecik-kecik dulu asyik cuti sem ja mai bercuti kat penang duduk rest house Penang kat Tanjung Bungah tu ( bila da besaq dapat bestpren merangkap boipren lani merangkap laki dan papa anak2 aku, j…