Rose Tyara Foundation yang best dan superb

9:47 PM


hai hampa semua...
kali ni nak cerita sikit la pasal Rose Tyara make up foundation ni. ok la kalau nak tau, foundation ni dikeluarkan oleh seorang kawan mak jem yang mak jem kenai semasa attend class make up Yana dulu. Si Bab ni lah tuan empunya pondesyen yang best ni. Kalau hampa nak tau, pondesyen ni kan best sebab dia dalam liquid form. so bila kata in liquid form ni biasanya dia akan ada smooth texture pastu easy nak apply kat whole face la. celet guna jari pun boleh serata kat seluruh muka tau.

botoi pun nak comey-comey kan. Ala tomey tomey.


amacam? mengancam dak model2 ni guna pondesyen RT ni???

sat mak jem nak tunjuk kat hampa model makjem ngan RT pondesyen ni pula tau.


TARAAAA... ni la kakak cantik mak jem..kak murni ni...
mak jem make up dinner tau. pastu kennnn dia kata kan dia sukaaa mekap mak jem..ok selamat...dia kata mcm tak pakai make up pun...natural dan light ja rasa texture pondesyen mak jem apply kat dia. SEE....macam taraf2 NARS ngn MAC pun ada...pakai pondesyen tak rasa macam pakai pondesyen ja...tapi muka tetap kebabom n flawless gitchuuu haaa...

ni memang just tempek moisturiser dengan RT pastu buh blusher skit ja....memang kening ka apa ka memang tak bentuk pun..shading haprak pun tak wat la..ok la for lite2 kan...celet skit RT kat jari..then ratakan seluruh muka...dah siappppppp!!!!


so hampa...kalau ada yang nak try pondesyen RT ni cepat2 kontek mak jem naa...
boleh beli in trial size or full pack...
utk full pack ada promo sekarang...RM89 ja dari RM129...
kalau nak beli trial size pun boleh....RM25 saja tak termasuk postage tau...

kalau berminat nak beli boleh sms/whatsapp 0133363775 ok.

You Might Also Like

4 comments

  1. ooo ni lah secret weapon depa npk cantik alwiz
    hehe

    ReplyDelete
  2. nak kena pakai lawa2 ni hahahhah

    ReplyDelete
  3. aihhh model aswari riyal raiii tu kena bayor komisyen nanti

    ReplyDelete