REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

1:54 AM

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Before dapat result haritu, Dylla memang ada niat kalau Dylla pass, Dylla nak beri 3 Tafsir Al-Quran kepada sesiapa and alhamdulillah Dylla pass hehe. Dan bersempena dengan REZLLENE punya 'comeback', Dylla nak anjurkan satu giveaway. By the way, REZLLENE ni Dylla punya Instagram online shop. Sesiapa pun boleh join asalkan warga Malaysia :)


Bagaimana caranya?
1. Follow blog DYLLAREZAN ini.
2. Buat satu entry bertajuk "REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN"
3. Copy paste gambar di atas dan link kan ke entry Dylla ini.
4. Komen dan sertakan URL entry blog anda di ruangan komen entry ini.
5. Follow Instagram @dyllarezan & @rezllene. Pilih satu daripada 2 gambar ini di Instagram REZLLENE dan comment "Nak (colour code)". Contohnya: "Nak keropok lekor"


NAK BUAH NAGA


Dylla akan update dari semasa ke semasa senarai blog dan Instagram yang menyertai segmen giveaway ini.

*Bagi sesiapa yang ada blog dan Instagram, anda boleh menyertai kedua-dua. Manakala, bagi yang mempunya blog sahaja, jangan risau, anda boleh join untuk bahagian blog.


4 orang pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah.

Pemenang Instagram;
1 x shawl terbaru REZLLENE

Pemenang Blog;
3 x Tafsir Al-Quran

Tarikh tutup: 11.59pm pada 5/3/2016 (Sabtu)

Tunggu apa lagi? Jom lah join ramai-ramai hehe. Terima kasih!

You Might Also Like

8 comments

  1. Hai.. singgah daripada segmen yang sama.. Good Luck and Fighting!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/rezllene-giveaway-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  2. bonda singgah dari GA y sama, gudluck:)

    http://bondazahraareesa.blogspot.my/2016/02/rezllene-giveaway-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dekat sini :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/rezllene-giveaway-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    Singgah dari Segmen sama :)
    http://mawarassufi.blogspot.my/2016/02/rezllene-giveaway-by-dyllarezan.html

    Jemput singgah yaa :)

    KLIK KLIK :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :) Good luck ya! :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/02/rezllene-giveaway-by-dyllarezan.html

    ReplyDelete