Instagram dah boleh letak banyak account...yeayyyy

12:18 AM

Untuk orang yg ada bisness n guna ig macam aku ni...
Ni da cukup menggumbirakan hati kuuuuu
Yalah...xpayah nak log in log out lagi...
Yahuuuuu


Akhirnya, kita dah boleh login 5 akaun sekaligus di phone. Kali ini, tidak lagi menggunakan Klon Instagram. Tapi, menggunakan apps Instagram yang original sahaja.

Macam mana nak login 5 akaun?

1. Pergi ke Setting di Instagram
2. Skrol sehingga bawah sekali
3. Klik pada Add Account



cara tukar akaun?

1. Pergi ke Profile Page di Instagram
2. Klik pada username(rujuk gambar)
3. Kemudian, klik pada Add Account


Kelebihan login 5 akaun Instagram?

1. Boleh cek Direct Messages(inbox)
2. Mudah bertukar akaun
3. Mudah reply customer/peminat

Good job to instagram for making its easier for us tau...steady aaa igers!

You Might Also Like

12 comments

  1. wah untungnya..boleh buka banyak instashop laa pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la psai kan...
      Selama ni dah la 3 ig..
      2 ig bisnes..
      Jenuh nak log in log out..
      Sampai ada yg terabai...

      Delete
  2. yes memang best. dah tak perlukan insta clone dah pasni ^_^

    ReplyDelete
  3. illy baru tahu ni :) thank you for sharing!

    ReplyDelete
  4. Bagus dah sekarang.. sesuai untuk orang buat biz online

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...senang skit...
      Xpayaj nk pkai clone...
      Xpayah nk log out log in

      Delete
  5. ekin punya hp instagram tak update2 pun hp biasa jah kut... kalau hp abg dah jadi ekin on9 guna yang dia lepas ni ahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekin try restart..kdg2 bila restart dia mcm start update sdiri

      Delete