Food review : Chocolate Boss

8:05 PM

haaa
untuk segmen food review kali ni..
aku nak share satu port ni khas untuk peminat dessert kan especially chocolat base!

untuk pengetahuan hmpa ahli familia Projek Blogger Utara yang lain semua da p dah ke sana untuk review hari tu...
aku ja yang tak dapat nak join hari tu.

oklah back to the topic...
kedai/ cafe ni terletak dekat Medan Suri near Masjid Sungai Nibong and Stesen Bas Sungai Nibong...
yeah port aku muda-mudi dulu duk makan mee pitchay lepas balik kerja n teh ais sedap nak mam tuuu....
cafe ni kat dalam medan selera ni jugak.

kita bagi big boss masuk dulu kat dalam




Port makan kat luaq.

ni aku punya..choc waffle...

Husband aku amik ice cream apa ntah..tak sompek nak snap...Adriana da jerit2 nak..haishhhh...

Dua beranak ni kemain lagi makan. Laki aku tu da sakit mata..tu jadi S Jibeng tu asyik ngn Rayban dia ja.


Rating:
3.5 / 5.0




Chocolate Boss
D9, Kompleks Medan Suri,
Sungai Nibong Besar,
11950 Pulau Pinang.
012 414 6407/ 019 512 1271

You Might Also Like

12 comments

  1. uhh sedap nyer! kene plak cuaca panas lagi sedap kan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betul2...
      mmg sedap ja tekak den ni haa

      Delete
  2. Replies
    1. p kelmarin...
      weekn hri tu tdoq pulau kan
      pas p tgk reja hsbnd kat bayan baru..terus p mkn before balik
      len kali kita p date sini kak murni

      Delete
  3. Replies
    1. itu la psal
      bila tgk gmbaq balik rasa teringin nk makan balik

      Delete