Benda paling nikmat

12:59 AM

Benda paling nikmat dalam dunia ni bila dapat merap dengan mama...
Pastu mama masakkan makanan kan...

Ni mama aku punya stail nasik ayam
Mama cakap..nak makan sedap macam kedai..presentation pun kena la mantap mcm makan nasik ayam kat kedai...
Sebab tu la aku bila wat nasi ayam memang akan letak potion ikut macam kat kedai..presentation pun kena menarik mcm kedai la kan..baru menarik n sedap nak makan...bezanya...aku master in steamed chicken...nasi ayam ni kira fav gak la...makanan yg senang gak disediakan kalau nak jamu2 orang.

Tapi paling best n nikmat bila dapat makan masakan mama.. best in d world oiii

Oklah..jom nak bawak Adriana p mandi pool pulak...

Esok pagi nak amik stock Rose Tyara foundation, sesuai dengan trademark dia.. Wanita Harus Jelita!
Steady la kak bab!

You Might Also Like

9 comments

  1. semangatnye he he..mak saya dulu pun kalau masak special suka buat style kedai

    ReplyDelete
  2. laa mama Alia masak ker..ingatkan kat kedai mana laa tadi..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama alia mmg gini kak murni..
      Kalau makan nasi ayam mesti wat mcm ni...
      Dia kata baru rasa mcm kat kedai...
      Hahahah

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Best bila dapat makan masakan mak..
    Wargh!! Rindunya...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Mak msak mmg sedap la ekin...
      Kdg ikan goreng ngn sambai belacan pun da sedap kalau mak yg masak

      Delete