Gambar anak Lisa Surihani & Yusry

12:08 PM

Wahhhh....
Tetiba jadi mcm blog kepoh dot com dot my kan...
Hahhaha....

Tapi sebenarnya sebab suka sangat dek kecomelan Lisa Surihani ni. Memang la aku agak teruja jugak nak tau pasal anak dia. Alahai mesti comel ni kan.



Tengok Lisa preggy pun wat kan aku x sabar nak preggy lagi kali kedua. Tapi plan tu kena hold dulu satttt. Hahahaha. Lisa ni preggy pun relax ja cun melecun. Kalau aku macam mak lampir dah.
HAHAHAHA



Alololo. Cutenya!!! X sabar nak tengok yang close up punya. Tengok dari jauh pun da comel lote. Ini kan pulak kalau dari dekat kan.

Dan dan rasa nak baby lagi. Kalau bukan sebab alahan yang teruk. Allergic abih satu badan, braxton hicks sampai kena tahan kat wad and tak lupa jugak carpal tunnel syndrome, aku rasa memang la aku relax ja nak selalu selalu mengandung ni kan.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

5 comments

  1. Sweet kan tgk lisa dgn baby.....rindu bau baby..

    jemput singgah blog sy MARSHA SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
  2. alahai..mesti comey anak lisa & yusri..kesiannyer kat Alia kuatnya alahan...Akak pulak jenis tak alah lansung..tapi asyik nak makan jer..berat naik sampai 21kg..kikiki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.xsbar nk tgk yg dkt pnya...
      Saya alah tu teruk gak akk..
      Tp msa nk brsalin senang...
      Elok ja Allah tu atur kan

      Delete
  3. macam mana tah nak sebut nama anak diorang..
    tergeliat2 lidah haha

    ReplyDelete