Food review: Salon Du Chocolat , Gurney Paragon

8:17 PM

Wewittttt.....
Orang Penang kalau yang jenis sweet tooth tu finally da boleh la p layan korang punya craving dekat Paragon.

Located kat ground floor, korang boleh cari dekat area yang open space tu menghadap ke pantai tu.

Hari tu kitaorang p , memang ramai la. Lagi-lagi pulak weekend kan and baru bukak. So semua orang macam gila la kan nak try.

So joms tengok menu-menu dia.











Mula-mula kitaorang duk kat luaq, tapi ujan tempias pulak. So pindah la masuk ke dalam. Muahahaha. Baru nak feeling-feeling kan amik bau pantai.



Hero saya.



Sambil-sambil tunggu makanan dia sampai.



Kitaorang amik brownies crepe. Rasa dia? Sedap gils oiiii!!! Definitely will come again!!! Hahahaha.



Muka bahagiakan lepas makan cokelat.



Chocolate fountain. Laki aku kata choc fountain ni penting untuk pastikan dapat coklat yang sedap. Aku tanya dia , oo dulu masa blajaq Food Tech ada eh pasai choc. Dia kata tak, ni dia tengok dalam Willie Wonka and The Chocolate Factory. Hahahha. Ngek kan.

Rate : 4.5 / 5.0

*** oh ya. This is not a paid review ya. This is based on my personal review by using our own money. I hope by giving this review will help you guys out there.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

9 comments

  1. Sedapnya...



    Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  2. sedapnyer cokelat..brownis cokelat tu pon sedappp meyelerakan..meleless air liur ni

    ReplyDelete
  3. amboihh meleleh2 dya punya coklat tu kak..

    ReplyDelete
  4. klau sedap harus la pegi lg...nyummm...nyummm...kelaparan ni

    ReplyDelete