Cantik tak???

2:52 AM


Hihihi...
Neno neno...




Cantik dak???
Feeling feeling kajol sat lahhhh.
Tpi hat ni ter kojol haa
Time kawin dulu memang aku tak wat sebab nak simple simple ja.
Time kezen aku bertunang kt Baling kelmarin masa duk kalut malam sebelum tu sempat la menempek sekali haa.
Pandai adik tu lukis kan.
RM10 ja satu tangan macam ni. Kalau 2 belah rm20 ja.

Orang-orang Baling kalau berminat leh gitau. Nanti aku try minta kt kezen aku contact number adik ni.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

2 comments

  1. cantik...penah buat skali gak tp ms kwen mak x bg buat cmni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa kawen tu sbb kunun nak lain dari lain la..sbb time tu org sebuk gila nak buat henna mcm ni kt tangan..
      Mai lani teringin plak...
      Tpi lani rasa mcm rimas pulak tengok sbb rasa mcm kotoq...
      Hahahah

      Delete