Best ke WAHM?

Jawab aku......


BEST!!!!!!




Kenapa best???

Next time aku cita panjang lebaq okey....

Ni alu ngantuk sudaaaa...

Okey babai
posted from Bloggeroid

Resipi : Ibu Sambal

Perghhhh...
Ibu sambal tu apa???
Ibu sambal tu kira nya macam sambal based la...

Kegunaan ibu sambal ni utk memudahkan ibu2...terutama ibu2 yang bkerja...yg tak bkerja pun boleh gak wat ni...senang...tak payah dah nk masak lama2 kat dapoq tu bila ada ibu sambal...
Dengan ibu sambal ni..korang boleh…

Celcom oh Celcom

kekadang aku rasa nak carut sangat dengan Celcom ni... sebab apa tau dak... sebab aku sign up pakej yang 3g pny tenet kan... tapi aku jarang sekali kot guna aku pny mobile data kecuali bila aku keluaq dari rumah... duk rumah tentu2 la layan Streamyx kan... memang tak ON kot mobile data tu.... tup2 …

Pre Wash Cloth Diaper

Semua cloth diaper baru (apapun jenis dan materialnya) perlu dilakukan prewash sebelum digunakan (dipakaikan) pada bayi anda. Tujuan prewash? 1. Tujuan pembersihan: untuk membersihkan CD daripada sisa2 pembuatan fabrik dan juga ketika proses pengilangan CD itu. CD dibuat daripada material bar…

Hasil tangkapan Big Bad Wolf Penang Part I

Aku ni jarang2 jugak la beli buku cita ni..novel ka amenda ka...
Dulu2 plak klau novel Ahadiat Akashah mmg la aku agk gilos skit...tapi beli yg betul2 minat la..macam Lagenda Budak Setan..pastu Pilot Cafe...untuk 3 Hari..bla bla bla...
Pastu kalau novel English..mmg dari sekolah suka gila Sweet Val…

Adriana at play ground

Cepatnya awk membesar Adriana...
Semua nak buat sendiri...nak makan sendiri...nak mandi sendiri...nak berus gigi sendiri...lepas ni boleh tolong mama basuh baju..sidai baju n lipat kain pulak ya...

Barulah sedaq diri ni dah tua....anak da makin membesar...my baby is not a "baby" anymore.…

Scandinavian Home Style

aku ni tengah cari idea nak make over skit hall apa la... paling aku minat lani...SCANDINAVIAN style....dinding putih..polos...banyak main ngan color kat sofa..rugs n etc.. jom layan gambaq dulu lah... aku save kan blog... senang nnt nak wat reference ok puas hati sangat2 tengok home decor diorg.…

Kebaikkan Cloth Diapering

Salam korang.... sebenarnya...dah lama nak share psal cloth diapering ni tapi asyik tak ter-share ja kan..dari start preggy Adriana lagi mmg dah nioat nak CD kan dia...ni pun sebab ter-isnpired dengan my make up gurum, Yana...memang dari dia la i tau skit2 psal CD ni...pastu dia yang suggest aku…

jom tolong kawan2

rasanya abg Raja Shamri ni memang dah cukup2 famous di kalangan kita sebagai Unsung Hero... walaupun diri Abg Raja ni tak sempurna macam kita...tapi MashaAllah..Allah kurniakan hatinya yang cukup murni...malah lebih murni dari kita... dari Day1 Kelantan dilanda musibah..hingga sekarang dia tak jemu…

Bento

Sorry...
Dah lama tak memunculkan diri ni kat blog...been MIA....huahua

Saja bz ngan rutin harian sebagai seorang mama...seorang cleaner..seorang bibik..dan seorang WAHM jugak...macam org2 ckp la...tak keja kan...boleh goyang kaki kat rumah...yeayyyy...clap ur hands...

malas nak layan....

Ok la..la…