Testimonial Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Ni testimonial diri aku sendiri yer...

Aku start consume AJHT ni last two months. Sebab utama consume AJHT ni sebab lepas ja delivery hari tu aku kena tendonitis or radang tendon/ sendi kat dua2 belah tangan…so memang sangat lah azabnya..dengan nak breastfeeding lagi..dengan nak angkat anak lagi..…

Cloth diapering...

Heee....well...not only I'd been obsessed with breastfeeding. ..I'm also a fully cloth diapering mama...
See...I always go for GREEN!
Who said working mama cannot go for cloth diapering and breastfeeding? I always believe...when there is a will...there will always a way for sus to work on i…

Here I am...

Dalam 3 hri lagi...Adriana will turns to 6 months...yeayyy...means dat da 6 bulan dia fully feed by my milk...yeayyyy....I made it..I know I can make it...
Now pun da start bgi da skit2 solid food because ksian sgt kt dia..mulut tu da mcm mulut ikan emas da yg duk ngunyah2 mkanan msa aku n amir dok…

My lovely Adriana Arissa...

Dis pic...rsanya Adriana bru ja brapa hari..


Ni bru semnggu kot..

Ni pun sama..sbb tak cukur lagi rmbut dia time ni

Ni pun awai2 dulu jgk..2 weeks plus kot sbb rmbut pun xckur lg

Ni da strt jdi si botak yg cun

Ni da lpas pantang ni..sbulan lebih



Ni da msuk 3 bln lebih kot...da strt ayu2 dah ni

Da …

Happiness

Thanx Allah for sending me this two amazing n wonderful persons in my life....

Seronoknya weekend ni..lying in bed..cuddles wif hubs n Adriana. ..
Sebenarnya ada kt kl ni....visit my bro's newborn...Adni....
Dah lama xtrun kl..feel so jakun...
Oklah...bye....

Bye
Bye
Bye.....
posted from Blogge…

aku akan datang...

the hobbits house...yeayyy...
 hobbit houses...

incredibly beautiful
wahhhh..cant wait...In Sha Allah..tunggu Adriana besaq skit...will go for family vacation to this amazing place...sesapa yg pernah p NZ..kindly please let us know which side is the best North or South?actually we plan take a car…

kenapa perlunya supplement? dan kenapa Shaklee?

Kenapa perlu ambil supplement? Kita sering terdedah kepada pencemaran alam sekitar dan radikal bebas yang menjejaskan kesihatan.Badan kita memerlukan dos yang tinggi bagi sesetengah nutrient (kalsium, dsb). Hakikatnya nutrient hanya diperolehi dari pengambilan pemakanan kita.Bua…

My breastfeeding tips

Alhamdulillah…Adriana mek kenit tu dah masuk 5 bulan…dan Alhamdulillah jugak…Allah masih memberi rezeki untuk Adriana menyusu badan. Seronok bila tengok anak kita membesar dengan air susu kita sendiri…terima kasih Ya Allah, Yang Maha Pemurah… Buat kawan2 kat luaq sana yang masih ragu2..takut2 susu…