Aura White Promotion

11:08 PM


salam readers,

pernah dengaq psal Aura White?well rasanya kat online da brlambak orang juai kan..dan termasuklah aku kan..sebab apa ehh Aura White ni bagus? Sebab AW ni kaya dengan Gluthathione + Collagen +Vitamin C which are totally good for our body especially our skin la kan…

GLUTATHIONE merupakan anti oksida yang utama kerana ia melindungi tubuh badan dari serangan penyakit & melawan radikal bebas(act as anti-cancer also). Paras Gluta dalam badan akan berkurangan disebabkan pendedahan kepada pencemaran, stress, minuman keras, merokok, faktor pemakanan . Pengambilan secara berterusan Glutathione ni akan wat kan kulit kita semakin cerah n muda 5 hingga 10 tahun dari usia sebenar kita…so orang kata prevention is better than cure rite?denga Gluthathione ni we can delay the aging process….means dat u don’t need needle or plastic surgery in order for you to look young.

GLUTATHIONE adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkanoleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum,bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.

GLUTATHIONE selalunya dipanggil sebagai "Master Anti-oxidant"..di dalam badan, molekul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ianya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang

Kalau nak cakap psai collagen ni..rsanya semua orang da tau apa function collagen ni kan…vitamin c?lagi la semua orang expert what is the benefit of vitamin C kan….bak kata orang…vitamin C ni perlu utk enhance kan and hold the collagen chain in our skin..sebab tu la vitamin C and collagen tak dapek nak dipsahkan tau…

pengguna tegar AW...gebu kan kulit dia ni...suka sangat...memang sangat2 verangan la nk kulit gebu mcm dia....hopefully AW can help me n u guys out there too...










 buy now at only RM150...free masker n shaker....

whatsapp or sms me at 0133363775




You Might Also Like

0 comments