isteri bersalin...suami patut teman ke tak?

bersusah payah selama 9 bulan....


Tahukah wahai kaum Adam kebaikan2 menemani isteri anda? Antaranya ialah :

1) Dapat meredakan hati isteri yang berdebar-debar

2) Dapat mengurangkan kesakitan isteri

3) Memberi keinsafan di hati suami

4) Lebih menghargai keluarga

5)Lebih menyayangi dan menghargai isteri.



S…

nak tengok lagi

nak tengok n tengok g adam n hawa...
tgk aaron dalam cita ni....aummmm

ado laki mcm ni pun xmau kerrrr...


masa untuk jamu mata.....

My version of....

So dis is my version of cath kidston...but way cheaper....
Where u can get all of dis?
DAISO of coz....
All this items cost me rm5 for each item....suka2...dah la comel...kiut...a touch of vintage lak tuh...
Dat is so me....heee


Dis one for my cute phone...it does fit my phone really well....

*hee…

kelebihan susu ibu dalam ISLAM

“Dan Kami wajibkan manusia berbuat baik kepada kedua ibu bapanya; ibunya telah mengandungnya dengan menanggung kelemahan demi kelemahan (dari awal mengandung hingga akhir menyusunya), dan tempoh menceraikan susunya ialah dalam masa dua tahun; (dengan yang demikian) bersyukurlah kepadaKu dan kepada …

da kong...

officially my samsung Sl da kong...da pkai 1thun 8 bulan...
mmg da smpai ajalnya...
kira berbaloi la beli...
dari mula2 dulu nak beli iphone 4...
pastu terbeli ngan samsung sebab terpikat dengan perangai azali nya yang user frenly and tak mcm iphong tu...
so sekarang ni..mmg da mungkin itu ajalnya.…

vacation-cameron highland part II

feast ur eyes...

penat nak type...

nnt banysk typo

see told ya...




























new purse please...

sedang survey mencari purse baru....dah lama da pkai Guess ni..since 2008 kot...stil ok actually tapi ntah mcm dah lunyai ja...kira tgk la da brapa lama aku pkai purse ni...mmg berbaloi pun beli walaupun time tu student...terpaksa bkerja semasa cuti semester...nak pkai branded..sila lah kerja sendr…

cath kidston...

yes...
cakap psai cath kidston....aku lah salah seorang peminat tegar cath kidston dek kerana design nya yang vintage2 n comel bangat tuhhh...
oiiii...mak tertarek kau noks....
dok usha2 dia pnya web..UK mari..nk kena tnya kawan den kat UK la..syib ka anis ka..mana tau kat sana ada promo..leh kirim…