konsep

6:53 AM

bila ckap psai konsep ni...maksud aku konsep blog ni...aku mcm xdak idea...mcm2 kdg2 tu...kalau rsa nk buh gmbaq...gmbaq ja la yg aku update kt blog ni..kalau rsa nk maki org pun..konsep maki sedunia la jwabnya...kalau rsa nk buh resipi2 yg aku duk msak...tetiba jdi blog resipi...kalau nk update psai aku p melancong mana2...dan2 la jdi blog mcm ala2 tourist guide...
hehhhh...pjangnya berletiaq....ok boring!fine...
pendek kata..ni blog aku..so suka hati aku la...takdak special2 konsep okey...
so kalau nk kata blog ni carca marba pun aku tak kesah..mmg pun...
dis blog is bout myself..what i do...what i feel...
so i dunt give a damn la kan..
ok2...sudah2...
mlm ni konsep dia aku nk upload gmbaq mknan pulak...
sbb bru2 ni aku ada wat makan2 sket...ajak kawan2...kawan2 yg erti kata lain betui2 kawan aku...yg takkan menghampakan aku n wat cibet ngn aku...

simple jer.... 6 org makan..kira orait la kan...
ada ka patut adik aku kata aku msak sambai petai.
mmg la aku fanatic ngn petai tp tak perlu kot aku wat sambai petai makan ngn pasta!
LOL

ermmm...simple....
but....nais!
yg cookies tu aku beli timbang2...
then aku dip kan dlm white choc n strawberry choc...
sedap weiii...
sapa rajen try la...
melecur tgan aku kena stim air sbb wat double boil...
but worth the effort la kan...

oreo cheeze cake tu my bff moon san yg wat...
thanx moon...

You Might Also Like

0 comments