what i'm dying for...

ermmm...what i'm dying for?.... currently is.....
Coach 16326 Legacy Tote cun dak weii? mana tahan tgk org ja duk pkai jurulatih ni...aku pun nk satu jugak jurulatih ni aka COACH

PRELOVED @ WONDER CLOSET

after a long2 MIA.... preloved update! not only preloved but also new one(stock clearence!) so hurry up...

wedges freak

tajuk nk freak2 ja sejak dua menjak ni..
haaa....
lani tak tau psaipa...
mood duk gila beli wedges tu mai blik dah
bukan wedges hat potatoes wedges tu ok!
ni hat yg kasut pompuan duk suka pkai..
hat tebai nk mampoih tu
kalau wat ketuk boipren hat curang tu kira sedap la..tak pon wat ketuk laki hat gila se…

VANILLA FREAK

VANILLA FREAK?
Kenapa dlm byk2 nma aku boleh p bubuh vanilla freak…
Mayb sbb thap kesukaaan n taksub aku kt vanilla ni melampau2 kot
Ntah la..
Dr bau..flavour smua aku suka yg vanilla2 neh…
Same goes to ice cream flavor…lg prefer vanilla based dr coklat kot…
So kalau mkanice cream mc d tum mg akan amek m…

Apa pun tak boleh

Hari ni hari jumaat...
Slalunya org kalau hr jumaat ja akn heppy...
Tp aku takk..sbb slalu duk kena reja kn hr sabtu...
Tp hari ni aku nk lompat laju2..
Pastu bergegaq satu penang ni trus tsunami..
Sbb nya aku xmau mai reja esk...
Sbb kan...
Mama pun dok perli baekkk pnya kat aku...
Amboiii reja smpai xret…

Dylan dog:nite of the dead

Ermmm
dylan dog:nite of the dead?
P la tgk kt cinema..
Great muvie to watch wif ur fren..
Aku pun p tgk scara xsgaja ngn ad n moon..
Unplanned muvie session..
Nsib bek cita best...
Dok second row..mata rsa da keroo gila..
Mayb sbb efek pkai lens korea nk bg mata besaq mcm puss d boots
ohh wutever...
Apa pun,…

lingkup

hari ni..hari sabtu pun mai keja lg...
ada laki kompem laki merajuk sbb kena jd bibik kt umah..
hahaha
nasib bek ada tunang ja bru...

mcm biasa smlm aku kena stay back kt kilang..
sbb nk kena revised blik OM(operation manual)..kilang ni pggil OM..instead of pggil SOP...jgn kata SOP tu tak tau short form…

melalut meraban

okei...
hr ni aku kena keja n la ni pun tgh keja la ni...
tp aku mai lewat sket..kui 8.30 bru msuk...
penat la...smalam dah la p layan maharaja lawak kt perda nu
encik tunang plak dpt tiket pree kt PISA x ajk aku....
mcm haram kan?
hahaha...xpa,dia tau aku bz keja...cikai2 mst blik kui 8..mana da nk brke…

aku keja kilang ja

penat aku..
hari2 boleh dikatakan kui 10 mlm bru sampai umah....
bleh kira ngn jari ja bila msa blik smpai umah kui 9...
penat weiiii
sabtu pon kdg2 kena keja sbb ada lot la apa jadah la...
heee sabaq ja lah....
aku la supervisor..aku la engineer...aku la technician..aku la super operator..aku la cleaner…