home deco inspiration

in , by Alia Farhan, 3:41 PM
malas nak ulas panjang2....
sebenarnya nak save dalam blog....
senang nak tengok balik....
save dalam phone banyak2 nnt memory asyik low ja...ram pun dah kong kang....
almaklumlah masih ber note 2 sajooo...
tapi syukur masih pkai talipon cerdik...
senang nak berkomunikasi di merata tempat.....


sesuai ngan aku yg pencinta ijau...ada pokok2 skit just nice....


boleh apply kat bilik Adriana nnt....nnt lah...tak tau bila lagi kan...


simple...


ni pun sesuai utķ desiģn biĺik anakķu


go green is so meeee....


nice n cozy jaaa


elok sangat dengan design rumah ni yg berbalkoni bagai....

ok bai2....
tak larat....
jam dah 6.37am...tpi aku tak tdoq lgi...
bz duk kemas umah n deco2 n lap2 apa yg patut....laki den da warning banyak habuk kat benda2 alah eden...

esok aku update la apa yg patut...
pasal2 deco2 bersama Alia yerrrr.....

Adriana pliz behave...
mama harap sangat hall yg mama kemas tu at least bertahan selama sehari dua ye nak....
dah macam dialog anakku sazali dahh....
ok la da melalut ni
satg ke laut aku ni

posted from Bloggeroid

Poslaju rate 2014

by Alia Farhan, 4:39 AM
aku sebenarnya nak save menda ni....
bagi ingat skit....
bukan apa...
nak main agak tu....
ssh sikit....
bila aku agak murah....
tetiba time bayaq mcm terkinja2 aku sebab mcm mahai...
tak pernah lg la kena murah...
so bila ada ni save skit....
aku boleh bajet and gtau customers aku berapa kos postage yg diorg kena tanggung....
nak free delivery selalu pun xleh sebab harga postage dah mahai....



so ni utk rujukan korg korg dan aku jugak yer....
oklah...babai....

posted from Bloggeroid

bila nak cantik???

by Alia Farhan, 10:50 PM
bila ntah nak cantik mcm ni haaaa.....



cantik mcm pajura gojezzz ni....
cantik mcm ni kang tak senang duduk laki aku kang......

okei baiiii....

posted from Bloggeroid

kalender cuti 2015

by Alia Farhan, 10:45 PM


perghhhh
seronok la yg bekerja tu....
byk a long weekend....
so this year boleh plan ahead dah nk terjah ke mana n book awai2 hotel ke flight ke....
murah skit kekdahnya kan????
utk WAHM mcm aku ni....
kekdahnya hari2 adalah hari bekerja...
but super love it to d bits.....

seronok tgk anak mbesar depan mata...
ayat nk cliche sgt kau ni kan alia!!!
apa2 ja lah....
i read somewhere....
"raising our own kids is a great future investment"
deep maksudnya kennnn.....

ok lah....
tata titi tutu....

posted from Bloggeroid

tudung bawal aidijuma

in , by Alia Farhan, 11:31 AM
ahhhh sudahhhh....
terjebak sudah oiiiiii....
ni semua sha punya psal tau...
duk tayang menayang tudung bawal aidijuma yg cute prints tu....

aku baru jer order 2 helai....
cepat la smpai...
xsabaq tauuuuu....

sekarang ni tgh hunting utk dpatkan design cupcake ni sebab comels gils okeyhhhh....
sapa ada nak juai kat aku preloved pun boleh tauuuu....


black label



white label

kalau korang rasa2 xpkai pun asik wat perkasam jer....
eloklah korg juai jer kat aku okey??
boleh x ni????

nnt aku review tudung bawal aidijuma ni...

posted from Bloggeroid

nothing

by Alia Farhan, 9:16 AM
sorry...no update
no 30 days challenge blogging challenge...
hiatus for a while.....

wait until blog ada wajah baru n some make over...then i'll b back😊😊😊

posted from Bloggeroid

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS