Nothing

in , , by Alia Farhan, 7:43 AM


Oh hai...mama saya tgh happy dis time...sbb dia bru ja dpt all her pre order NYX cosmetics...abeh semua lippies tu dia try...cewi gila kan mama saya ni...


Nnt satu hari nnt bila saya da besaq skit...saya nk main kaler2 muka ngn mama saya...I guess she will loves if I join her...hehehe...


Semua lippies kaler yg mama beli ni best2 giler...semua saya da tgk mama try kt mulut dia....so cantek!
Mama kata dia nk wat giveaway utk readers blog ntah hapa2 dia ni..stay tune okeh!

posted from Bloggeroid

Kebaikan tablet bawang putih shaklee

elakkan pertumbuhan cancer cell.
anti aging
turunkan kadar cholesterol
redakan stress
hilangkan tekanan darah tinggi
tingkatkan insulin darah bagi penghidap diabetes.
lumpuhkan radikal bebas yang menganggu system imuniti badan.
detoxifer
menjaga stamina tubuh
merawat gastrik dan angin
rawat asma/ batuk/ selsema
atasi ubati sengugut
ubati luka (anti fungal)
calcium n potassium source
kurangkan PMS
sebagai detoks-menghalang logam2 berat dari merosakkan hati dan ginjal dalam badan kita.
antibiotics semula jadi
menghalang allergics



kenapa tablet garlic Shaklee?
sebabnya...garlic Shaklee ditanam secara organik...tak guna pesticides yg berbahaya ya..which means sgt bagus utk kita semua...

sapa yang perlu amek garlic shaklee ni?
  1. individu yang amik berat pasal kesihatan untuk jangka masa panjang.
  2. pesakit darah tinggi, kencing manis dan kolesterol tinggi.
  3. individu yang rasa ketakhadaman mcm pedih ulu hati, kembung, gastric dll.
  4. individu yang sensitif..allergic..resdung..asthma..hepatitis
  5. pesakit jantung.
so...kalau ada sesiapa yg nk cuba garlic tablet dri Shaklee ni boleh directly sms/whatsapp saya 0133363775

Salam dear mommies n readers...

Kat sni...ada nk juai nursing cover...so korg xdak la masalah nk nursing baby korg msa kluaq kt mall ka kedai makan ka...
Mmg no problemo lah guna nursing cover ni...


So temporary ada 3 design ja
Harga...Rm38...but now sempena MAAL HIJRAH NI...ONLY RM35...
POSTAGE RM7 (SM) RM10 (SS)
so sesapa nk beli boleh directly msg/whatsapp kt num ni ya 0133363775

posted from Bloggeroid

 
 
for those yg still tertanyaa2 mcm mna Rumble Tuff ni berfungsi..please watch this...
 
n bgi yg berminat nk beli pump ni...sempena dgn Deepavli n Awal Muharram ni...kami Arissa Mama n Baby One Stop Center ada wat sale...
 
klau brminat boleh trus sms/whatsapp ke 0133363775
yg nk tpi kurang kemampuan pun dunt worry...kami ada wat pakej instalment dua kali or 3 kali...'bila da abeh byaq...kami akan pos kepada anda semua:)

Petai oo petai

by Alia Farhan, 12:42 PM

posted from Bloggeroid

my baby shoppe

in , , by Alia Farhan, 10:50 AM
hi all

since da terjebak dgn breastfeeding ni...sejak tu tetiba berminat utk jual brg2 baby esp brg2 breastfeeding....feel free to like my page: Arissa Mama n Baby One Stop Center
untuk yg mmg tgh cari2 pump2 Rumble Tuff...dunt worry..saya pun ada juai...nk byaq instalment pun boleh...bil da abeh byaq sya akan post kan...harga?dunt wori...d best in town...
kalau nk beli yg set  pun ada...dunt worry!

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS