Salam dear mommies n readers...

Kat sni...ada nk juai nursing cover...so korg xdak la masalah nk nursing baby korg msa kluaq kt mall ka kedai makan ka...
Mmg no problemo lah guna nursing cover ni...


So temporary ada 3 design ja
Harga...Rm38...but now sempena MAAL HIJRAH NI...ONLY RM35...
POSTAGE RM7 (SM) RM10 (SS)
so sesapa nk beli boleh directly msg/whatsapp kt num ni ya 0133363775

posted from Bloggeroid

 
 
for those yg still tertanyaa2 mcm mna Rumble Tuff ni berfungsi..please watch this...
 
n bgi yg berminat nk beli pump ni...sempena dgn Deepavli n Awal Muharram ni...kami Arissa Mama n Baby One Stop Center ada wat sale...
 
klau brminat boleh trus sms/whatsapp ke 0133363775
yg nk tpi kurang kemampuan pun dunt worry...kami ada wat pakej instalment dua kali or 3 kali...'bila da abeh byaq...kami akan pos kepada anda semua:)

Petai oo petai

by Alia Farhan, 12:42 PM

posted from Bloggeroid

my baby shoppe

in , , by Alia Farhan, 10:50 AM
hi all

since da terjebak dgn breastfeeding ni...sejak tu tetiba berminat utk jual brg2 baby esp brg2 breastfeeding....feel free to like my page: Arissa Mama n Baby One Stop Center
untuk yg mmg tgh cari2 pump2 Rumble Tuff...dunt worry..saya pun ada juai...nk byaq instalment pun boleh...bil da abeh byaq sya akan post kan...harga?dunt wori...d best in town...
kalau nk beli yg set  pun ada...dunt worry!

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS