Babysitter

in , by Alia Farhan, 9:15 PM
Sekarang ni I was quite depressed bila ckp psal babysitter...yalah...the existing one da tak larat nk jaga Adriana sbb dia pulak preknen...terkenan ngn Adriana...nk baby pompuan katanya..
Ni pun pagi tadi...papa dia hntaq Adriana smpi tgh hri td duk reyau...kalau aku pun aku tension...dah la pening preknen...haih la...now I have to find a new one!! And I have to make sure Adriana is comfortable with her new babysitter. ...ye lah...mek kenit ni mana mau kt org...nk mama n papa dia ja...ngn maktok dia pun lama2 bila dah cam bru mau....ni kan pulak mmg totally x pernah tgk muka...lagi la..

So any ideas how to overcome this matter? Aku da stress ni...terpaksa unpaid utk bbrpa hri ni..or mayb sminggu ni utk cri bs yg sesuai...n bg Adriana comfortable ngn new bs dia...

Haih la anak....kenapa la kamu mcm ni...pening mama tauuu....

posted from Bloggeroid

Adriana Arissa

by Alia Farhan, 10:51 AM

Membaca lah sayang....mama will never say NO if u want to buy books for your readings....
Mama n papa pray dat u will always be a good girl...good daughter...good muslimah...

posted from Bloggeroid

Nothing

in , , by Alia Farhan, 7:43 AM


Oh hai...mama saya tgh happy dis time...sbb dia bru ja dpt all her pre order NYX cosmetics...abeh semua lippies tu dia try...cewi gila kan mama saya ni...


Nnt satu hari nnt bila saya da besaq skit...saya nk main kaler2 muka ngn mama saya...I guess she will loves if I join her...hehehe...


Semua lippies kaler yg mama beli ni best2 giler...semua saya da tgk mama try kt mulut dia....so cantek!
Mama kata dia nk wat giveaway utk readers blog ntah hapa2 dia ni..stay tune okeh!

posted from Bloggeroid

Kebaikan tablet bawang putih shaklee

elakkan pertumbuhan cancer cell.
anti aging
turunkan kadar cholesterol
redakan stress
hilangkan tekanan darah tinggi
tingkatkan insulin darah bagi penghidap diabetes.
lumpuhkan radikal bebas yang menganggu system imuniti badan.
detoxifer
menjaga stamina tubuh
merawat gastrik dan angin
rawat asma/ batuk/ selsema
atasi ubati sengugut
ubati luka (anti fungal)
calcium n potassium source
kurangkan PMS
sebagai detoks-menghalang logam2 berat dari merosakkan hati dan ginjal dalam badan kita.
antibiotics semula jadi
menghalang allergics



kenapa tablet garlic Shaklee?
sebabnya...garlic Shaklee ditanam secara organik...tak guna pesticides yg berbahaya ya..which means sgt bagus utk kita semua...

sapa yang perlu amek garlic shaklee ni?
  1. individu yang amik berat pasal kesihatan untuk jangka masa panjang.
  2. pesakit darah tinggi, kencing manis dan kolesterol tinggi.
  3. individu yang rasa ketakhadaman mcm pedih ulu hati, kembung, gastric dll.
  4. individu yang sensitif..allergic..resdung..asthma..hepatitis
  5. pesakit jantung.
so...kalau ada sesiapa yg nk cuba garlic tablet dri Shaklee ni boleh directly sms/whatsapp saya 0133363775

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS