perfecto weekend

in , , , , , by Alia Farhan, 5:43 AM

Perfecto weekend means...

Bangun tdoq tak wat papa..

Menda yg wat adalah memasak..pastu lying kt atas sofa sambil tgk tv..lagi2 afc or food network..xpun deco2 ka...

Pastu msuk bilik..golek2 atas katil ditemani bantai2 busuk yg penuh ngn ayaq liuq basi tu...

Oh heaven kan!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

the one

in , , by Alia Farhan, 11:01 PM

D one n only guy dat can stand by me at my best n at my worst...

D one dat can stand when i want to be treated like a princess...

D one dat can stand when my inner monster control me...huhh?!!


Published with Blogger-droid v2.0.1

nampak tak?

in , , , , by Alia Farhan, 10:44 PM

Nampak tak kat idung aku tu jerawat?

Besalah..time2 bulan dok tgh gerhana ni jgan dikacau..

Aku kalau tgh gerhana ja mst naik jerawat sana sini..hormon pliz b kind to mama

Mcm2 kn...

Tapi hri tu msa raya time korban kt kpg duk gathering tu kezen aku tnya aku..aku pkai cream apa..nmpk cerah..n sekata ok..sekata!hahaha

Wahhh..cerah sekata noksss...kan sebulan yg lepas aku convo n trus p brcuti kt pd...ngn xbwak sunblock nya mmg muka aku mcm sivaji d boss la kn...

So aku quite trkezut la jugak bila kezen aku kak tini ckp muka aku cerah sekata...

Ngn spontan nya aku jwab...pkai garnier ja..nite cream ngn day cream..time beli tu mmg aku p kt guardian kt autocity ja sbb mmg xdan nk p mana2 pas keja..nk p kaunter clinique kt jj queensbay...ahh malas la...kang kopak aku lagi...derma white tak derma white..try je lah garnier ni walaupun aku mcm...ehh boleh ka garnier ni..try lah...mana tau leh cun mcm lisa surihani...hahaha...dua cream time tu tgh promotion bru rm29...worth rite...day n nite cream...mmg gigih la aku apply dlm sbln ni...n alhamdulillah nmpk hasilnya...

Tp aku xdak pa bukti gmbaq aku yg mcm sivaji tu...skrg ni cun mcm khloe kardashian la...hehhhh...

Pang sedasss mauuuu.....

But stil aku pkai jugak gel clinique aku tu before aku nk apply make up kalau nk p mna2...

Kalau facial wash mmg aku stil setia ngn clinique tu lah..cuma dia pnya tu ja berubah...dulu msa stadi pkai utk oily face la ni aku pkai utk combination face...

Sbb la ni pp aku smua besanya kering..but t zone shining nk mamposss....benci!!

N i've been using clinique for almost 3 n half years...

Tapi hri tu try skII miracle essence tu mmg terbaekkkk....

No wonder d price is mahai nk mamposss...

Kalau gaji aku sbln 10k mmg aku pkai skII full set dah..

Poyo...

Ok adios..

Aku nk p mandi....nk mandi lama2...

Babai


Published with Blogger-droid v2.0.1

by Alia Farhan, 11:33 AM
Published with Blogger-droid v2.0.1

testing

in , , by Alia Farhan, 9:48 AM

Skrg ni tgh testing blogging guna android...

Hopefully berjaya..

Adios amigos muchahas...

Guten nite...


Published with Blogger-droid v2.0.1

deco deco...

in , , , by Alia Farhan, 11:06 PM
ckp psai deco...
aku tgh cari idea mcm mna nk deco bilik aku tu...ruang tamu tu nnt dlu la aku pikiaq
sbb duit lani pun duk keluaq mcm ayaq ja
adoiyaiii
la ni tgh cari2 idea lagi...
yg pasti aku suka konsep white furnished ni...
nmpk mcm class kau jahhh....
hahahah...
banggang....
tapi kalau kalerful pun aku suka jugak...
lagi suka kalau ada ijau2...
ijau kan faveret kaler aku nyahh....
ehhh....
da merapu ok...
focus2...
nk bagi bilik nmpk luas harus lah guna yg putih2...
solid white baru nmpk omputih..english stail...
ohh wuteva!



ni mcm gegirl sgt la..pinky nk mati..
geli haihhh



nice kaler huh?!!
suka makkk


nais kan?!


ni serius kool kan..simple n elegant!
tgk katil tu..mau la kalau aku tdoq tu gerak ke sana sini..

wowwww....super nice....kalau la bilik aku tu besaq mcm ni!
i make it all white n green...no black2...
ni mcm tompok2 anjing plak..haihhh...
tpi kompem cpt gila kotoq...
sebab aku ni dasar pemalaih..
jenuhhh
sighhhhh~~
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS