after a long2 MIA....
preloved update!
not only preloved but also new one(stock clearence!)
so hurry up...


wedges freak

in , by Alia Farhan, 4:01 AM
tajuk nk freak2 ja sejak dua menjak ni..
haaa....
lani tak tau psaipa...
mood duk gila beli wedges tu mai blik dah
bukan wedges hat potatoes wedges tu ok!
ni hat yg kasut pompuan duk suka pkai..
hat tebai nk mampoih tu
kalau wat ketuk boipren hat curang tu kira sedap la..tak pon wat ketuk laki hat gila seks tu..
mau benjoi palaa wooo...
ok lah...
aku tak tau nk beli yg mna satu since aku duk browsing satu blogshop ni...wedges dia sumpah cantek2 kot
bukan setakat wedges,heels,pumps,gladiator,oxford shuz pon smua ada...
design lg cantek dr vincci or nose kot...
dah nk ala2 charles n keith dah...
harga pun plg mahai aku usha dlm rm60+...
kira murah gila la kot kan...
kalau ampa berminat try p usha kt sini
so hat ni dlm senarai2 yg aku usha...

kalau hat ni wat kasut utk hantaran pelik dak?!!



ermmm..hat ni ka?nk wat kasut raya?match ngn baju raya aku yg pink tu(baju bertunang hr tu ja..save bajet aku!)


ka hat ni?


hat ni plak okei dak?!hat ni dri jauh kalau kt ujung queensbay mall pun org leh nmpk wedges aku ni dr jauh~


hat ni plak mcm mna?

nak semua atas ni boleh dak?!!anyone nk blanja utk kasut raya aku?!!

~~ada dak org wat wedges as hadiah hantaran?!~~

VANILLA FREAK

in , by Alia Farhan, 12:18 AM
VANILLA FREAK?
Kenapa dlm byk2 nma aku boleh p bubuh vanilla freak…
Mayb sbb thap kesukaaan n taksub aku kt vanilla ni melampau2 kot
Ntah la..
Dr bau..flavour smua aku suka yg vanilla2 neh…
Same goes to ice cream flavor…lg prefer vanilla based dr coklat kot…
So kalau mkanice cream mc d tum mg akan amek mcflurry tak pon plain sundae cone…
Kalau kat B&R plak..mst nk vanilla ice cream n cookies..lagi satu scoop mst wajib coklat jamoca..coklat jamoca tu x fully coklat…sbb tu aku suka..nyum2…
N kalau perfume plak, mmg totally aku in love habeh kalau yg ada bau2 vanilla as a based…nyummmy kot kan..mcm perfume Guess Gold, Ralph Lauren Hot, Burberry Hit(ada sket kot)..Victoria Secret-Vanilla lace…ermmm…smua tu bg aku bau dia sgt mnenangkan lah…
Huuu…aku kalau stress blik umah mst bakaq aromatheraphy pnya candle…n put some vanilla essence…pastu trus jd mcm calming gila…sumpah aku ckp…(tp kalau nk lg tenang..kena bca Quran la kan…ermmm alamak..dah lama aku x bca Quran!)
Pastu kat dlm keta pun mula2 buh glade bgai..
Cehh..bau mcm jantan mama ckp…
Bila abeh ja cpt2 aku beli yg sachet vanilla yg ada juai kt SSF ngn kt hinode shop tu…
Ermmm wangi nya….letak dlm keta pun bau mcm yummy n candy2 gitu….
Sampai first time dlu pun Amir msuk keta aku..pastu duk sniff2…
“Ur car smell like candy…”
Heee….tau xpa…..
Pastu kak ipaq aku pon sama jugak...
"hee ni msti bau acik ni kan zakwan..acik ni gila betul dgn vanilla"
smbil c zakwan wat muka comel2 kt aku....(haihh geram aih ngn dak kecik tu...rindunya acik kt kamu)
Dat’s why la kot aku buh nama ni..sbb aku tak tau dah nk buh nama…sbb nama ni pun mcm sedap2 ja…cehh gila perasan..
Oklah bai…
Aku nk smbung wat keja aku….

Apa pun tak boleh

by Alia Farhan, 3:11 AM
Hari ni hari jumaat...
Slalunya org kalau hr jumaat ja akn heppy...
Tp aku takk..sbb slalu duk kena reja kn hr sabtu...
Tp hari ni aku nk lompat laju2..
Pastu bergegaq satu penang ni trus tsunami..
Sbb nya aku xmau mai reja esk...
Sbb kan...
Mama pun dok perli baekkk pnya kat aku...
Amboiii reja smpai xreti nk blik umah ka acik...
So hr ni aku blik la jgk..ngn depa..sbb angah mama n adik mai jln2 kt png...
So nnt depa trus mai amek aku..
Yahuuu..xpyah aku ssh2 nk drive..
Sbb aku ni xsuka betoi la drive sorg2 blik kdah....
So kira aku amek kesempatan jugaklah ni....apa kan daya....
Alang2 kan...
Oklah...aku da over xcited nk blik ni...esk aku nk lenjan keta sapa kt jitra nuu...
Nk kuaq jln2 xdak keta plak...
Ok aku xmau xcited lebey2 sbb period aku ni duk kuaq mbuak2...
Oklah...
Tepat kul 7 aku nk cargasss kuaq dr kilang ni...
Yahuuu....
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS