tawar....or...

by Alia Farhan, 9:33 AM
first of all...heppy bday abah...acik rindu sgt kt abah...acik harap abah kt sana tenang...sbb acik rindu n syg abah sgt2...tiap2 kali blan march ja acik akan sedey....acik tau abah tak ska acik sedeh...tp mmg acik xleh sgt nk lupakan....mcm br smlm ja abah tinggalkan acik...tp kan abah..abah da ada cucu skrg...named zakwan..da satu bulan 9 hari...it almost 5 years since u left us....kami smua sgt2 rindukan abah!...Al-Fatihah....

n right now acik rsa mcm nk curahkan apa yg acik rsa kt dlm blog ni...kunun2 mcm acik luahkan kat abah...abah,acik sedeh!sedeh yg teramat.....acik tak tau nk ckp apa psal perasaan acik skrg ni...xtaw sama ada da tawar or da xda perasaan lagi untuk teruskan hubungan acik ngn dia....ntah la...bila da dpat...rsa mcm ni plak...apa punya feeling ntah...mayb sbb mcm da xda feel ka apa..i dunt know abah...tp acik mmg syg dia..tp..........

SteaL mY HeaRt...u oreddy did..mR A!

by Alia Farhan, 1:36 PM

If you are going to steal my heart, steal it like you mean it. If you want to take a part, then give me something to believe in. Cause the road it ain't getting longer, and my heart it ain't getting younger... Marit Larsen - Steal My Heart

sushi...

by Alia Farhan, 12:37 PM
yayyy...hari ni wat moist choc cake...saja..tetiba rajen n mood nk msak membuak2...mayb sbb period..hormone rajen mai..ada ka hormone rajen..haishhh....xlupa jugak hari ni ada wat sushi....haha...tp mcm x sedap sgt sbb b4 dis wat lg sdap kan...so td ada ajaq akmal cara nk roll sushi tu...haha..its fun ok!so td gtalk ngn azim...ckp dia aku wat sushi...trus dia tuntut aku suh ajaq dia wat sushi...huhu...xpa...nsib bek senang ja..kalo dak..malaih la aku!ok la..ni aku upload gmbaq2 sushi yg aku wat td....walaopon xbrpa nk elok sgt!tp kira ok la tuh....msa p qbay pon melantak sushi...td wat sushi plak...fyi...my fav sushi are unagi..ebiko...n sotong apa ntah...x ingat nama jepon dia(tu la...dlu rajen ponteng class nihongo!)...anyway thanx to yuka sensei n shima sensei 4 teachin me how 2 cook sushi...ni la menda yg plg aku suka msa class nihongo dolu2!

ok...njoy d photos..sorry la gambaq xclear...tggu dslr kuaq dlu la naaa........






oH peRempUaN

by Alia Farhan, 8:37 AM
heee...ladies...on 5th feb ni which means td...jusco br kt melaka da bukak sebelah tesco tu...waaa....nk p...nak p!hrp2 la cobaan mengajak epul ke jusco berjaya!epul...plizzzzz.....hehehe....sja ja nk usha..apa yg best sgt kt jusco tu...hehhe...memandangkan dis is d last sem kan duk kt melaka ni..so apa laie...terjah la jwbnya!yuhuuu...satg...kalo p nk usha shuz2 yg mcm ni...tu pon kalo ada..usha ja..tak tau nk beli ka dak sbb mcm x confident ja aku nk pkai...ngeehhh~






giler hotzzz kn kalo pkai kaler merah nala mcm ni...tp kan..mcm la aku pkai..punya bli byk wedges..alih2 dok pkai flipflops jugak



aku minat la oxford pumps mcm ni ngn kt bwah ni...tp stil x berani nk pkai...nnt jatuh tergoleks2...malu ja
yg ni aku tgk c jezmine tu pkai kiut sgt..tp kalo aku pkai consider as kiut ka...mst eN aMiR kata boley blah...dush..dush dush...



ermmm...had ni konpem2 la takdak kan...manolo blahnik kot..mana ada kt mesia...ka da ada?haha...xmampu kots...
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS