Travelog Perth : Day 3 , Busselton Jetty

Sambungan dari entry Mandurah , lepas ja settle di Mandurah isi minyak semua. Kat Aus, isi minyak dulu baru bayar ya. Gelak2 aku ngan En Amir, duk kata kalau Malaysia ka wat macam ni. Isi minyak baru bayar, nanti ada ja petrolpump yang bankrap. Serious kagum kot dengan depa ni. Tu belum cerita shop…

Travel ke Perth lagi...

Yes...seperti yang sedia maklum awal bulan may yang lepas aku dan familia aku berserta mama aku kami ke Perth dengan kawan-kawan aku yang lain, Sha&wan n nuna, ain n nadia.

Plan kami ni dari last year lagi masa tu time free seat AA. Aku dapat tiket AAX ke Perth ni utk 2Adults, 1 kid n infant da…

Travelog Pak Bara: Day 2

Hai hampa kita bersambung dari Travelog Pak Bara: Day 1 ya. Nak perabih yang ni sebab nak update  travelog kat Perth pulak. Takut nanti lama-lama lupa pulak kan.
Untuk Day 2 ni, pagi tu masa bangun menda pertama yang kami cari adalah breakfast. Banyak ja kedai-kedai Islam yang jual breakfast di sek…

Travelog Pak Bara : Day 1

Holaaaaa
Sebelum start dengan Travelog Perth untuk kali ke dua izinkan daku share pasal Travelog Pak Bara terlebih dahulu.

Pak Bara ni adalah salah satu tempat di selatan Thai. Kalau kita dari Utara Malaysia ni nak senang ke Pak Bara masuk lah kot border Wang Kelian , Perlis.

Biasanya Pak Bara ni f…