Food Review : Shell N, port shell out di Penang

Hai kali ni kongsi food review yang agak menarik untuk hampa-hampa semua. Kot2 la ada yang mai Penang tapi jemu asyik makan nasik kandaq ja maciam takdak makanan len dah kat Penang ni kan.

Meh aku nak share kan port baik untuk ber Shell Out. Nama kedai ni Shell N. Terletak bersebelahan dengan Alora…

Food review: cool cafe at Jitra

Hai korang....
Since memang duk ada kt jitra ni kan...
Hari tu aku keluaq ngan angah nak beli phone dia kat area2 Jitra Mall tu....
Bukan kat dalam tapi kat luaq tu....
Yang kat depan Jitra Mall tu la dia.....

So sementara tunggu org kedai tu transfer contact number angah semua...kami p la kedai RM…

Food Review: Muhamad Loh | Chinese Muslim Restaurant

Hai hampaaa...
Kali ni kami nak share pasal satu kedai makan Chinese muslim food tau. Sebenaqnya kami dah pi makan lama da. Masa Adriana punya graduation day lagi. Kahkah. Lani baru nak update wei. Apa punya turrr.



Untuk pengetahuan hampa, restoran Muhammad Loh ni terletak di Bertam Perdana, Kepala…

Food Review : Cafe Pak Kon, Pulau Betong

Assalamualaikum


Asyik-asyik review Ramadan Buffet kat hotel ja kan. Kali ni kita review pulak food dekat kedai makan dekat luar pulak. Nampak macam biasher biasher mungkin bukan biasher biasher kan. Ooi pehal cakap macam Jibby!
Kali ni nak cerita skit pasai Western Food dekat Western Pak Kon di Pul…

Food review: Salon Du Chocolat , Gurney Paragon

Wewittttt.....
Orang Penang kalau yang jenis sweet tooth tu finally da boleh la p layan korang punya craving dekat Paragon.

Located kat ground floor, korang boleh cari dekat area yang open space tu menghadap ke pantai tu.

Hari tu kitaorang p , memang ramai la. Lagi-lagi pulak weekend kan and baru …

Food review: Roots by Melting Bites Bayan Baru Penang

Sebenarnya kan p makan kat sini dah lama. Lepas dari Jumpstreet lagi dah p makan kat situ. Tapi asyik mood ke laut laut laut ja. Haaa kan dekat Ao Nang baru dapat ilham nak update sebab dah puas ke laut kan.

So untuk pengetahuan korang Roots ni terletak dekat Bayan Baru. Berhampiran dengan market B…

Food Review : Meat Freak BBQ, Alor Setar

OK la kali ni nak cerita tempat makan best pulak dekat Alor Setaq sebab aku balik Jitra baru-baru ni.

Disebabkan petang tu kami merayap2 di area Aman Sentral depan dia tu yang dekat Menara Alor Setar tu.. So terus la cari makan sekali kan Alang2 tu. Ajak mak aku, dia penat n kenyang lagi sebab baru…