Showing posts with label spain

Hala Madrid!

in , , , , by Alia Farhan, 2:38 PM





HALA MADRID!
kesian ManU....
ManU x smpt beli reff la pulak.....

posted from Bloggeroid

spain domination

in , , , by Alia Farhan, 9:23 PM

well said...
they won Euro 2008, World Cup 2010 and now Euro 2012...wasnt dat fantastic...
ecehwah...leh jdi pengulas kat Astro Sport Channel dok?waklu kan..
ye lah...aku ni da lama gila kot sokong Spain..sejak dr zaman abg Raul Gonzalez tu...Abg Villa tak dilupakan beserta abang Puyol..eceh..ada ka patut depa kata org yg sokong Spain ni adalah typical?apa kah typical nya d sini...siap list kan lagi kalau minat brasil ka england tu kira typical la..okeh brasil pun mmg aku sokong...including argentina la kan...tapi england a big NO WAY la kan...kalau kat sekolah dlu sapa sokong england kira hina gila doh...lagi sinis..ntah hapa2 la depa ni..termasuk la aku..selalu kutuk kalau ada org sokong England..mauaha...
aku dah lama sokong Spain..dr zaman depa tak dak menang apa2 Cup pun...lani they hev proved something to the world....the word domination ok...conquer bla bla...dats Spain!
rugi aku tak bet ngn laki aku ni..kalau dak ada nangeh lipat baju setahun...
tak sangka Torres yg selalu aku mrah tu leh dpt Golden boot...ecehhh...mcm kawan rapat ja kan...poyo lah...nasib abg Villa aku tak men..kalau men mmg lagi sayoq la Italia semalam...hahaha

euro 2012

in , , , by Alia Farhan, 2:29 AM

I know i havent talkin about football as i am aquite football freako when it comes to my fav teams such as spain...argentina n brasil...greddy?!cannot go for 3 teams?who care!i dont care at all...muahaha...devil laugh!ya lah...i love real madrid for la liga...n liverpool for epl...but i think liverpool da mcm taik da lani...wutever....n team i hate d most...of course la MU....n hate sket2 of coz barcelona...bcoz depa kuat berlakon...demmm....tpi half spainish footballers come from barcelona while half from my lovely team...real madrid....
Well talkin about euro...hari tu bet ngn hasben msa game spain vs italia....kalau spain kalah....aku take over reja sidai kain....n kalau spain menang...dia kena lipat baju seminggu...bila masukk si de natalee(betoi ka spell dia...ahh persetan kan)...trus senyum dia...pastu msuk plak gol...terus yayyy b....u sidai baju dua minggu yayyy.....pap2 3 mins pastu si fabregas buh sebijik...haaa terus diam....hahahha....bila msuk torres ganti fabregas terus plak dia kata...ermm sayoq ni msuk komprm tak buh gol pnya...hahaha...mmg betoi pun...sayoq betui torres mlm tu...mcm nk pang ja...chance byk tpi tendang mcm apa ja...hahahha...kecoh lu alia...but now torres is back...siap buh 2 gol lg msa lawan ireland....go espana!booo germany....hahahha....apa pun...since dua2 xmenang bet....dua2 kena wat rutin harian seperti normal
...heeee....selamat aku....mlas doo sidai kain...lipat kain lgi l mlas....tpi kalau bgi laki aku lipat baik xpyah...ada yg main gulung2 ja satg....kang aku wat repeat work....ok lah...gtg....laki aku ni duk sedap mngeruh plak sebelah aku.....geram plak aku....
Ok lah....
Wut s ur fav euro team?germany?ermmmm cap ayam betoi la...p cri team len lah...kang kena getah lgi mcm world cup hr tu...
Muahahha....

Published with Blogger-droid v2.0.6
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS