Althea Milk Peel Cream Mask Review

Haluuu pulissss... Ehhh halu hampa2 semua. Nak tanya... Ada yang suka pakai mask tak kat sini? Pernah tak pakai mask berasaskan susu? Kalau tak pernah, hampa kena teruskan membaca di sini.



Untuk pengetahuan hampa semua, Althea da mengeluarkan mask depa sendiri yang bernama Althea Milk Peel Cream Ma…

Product Review : My Product Co beauty mask!

Hellooo hampa semua...Hari tu ada up gambar mekap kelam kabut nak ke hospital last week sebab suami kita jatuh moto ada kereta banggang kt jalan pegi bukak pintu luas2 tak tengok luaq..bumm kena laki aku...haihhh..tolongla korang2 yang bawak kereta tu please consider orang lain sama...lucky my husb…

Garnier Natural Matcha Detox Pollution and Oil Deep Clean Foam Review

Aku selalu ada masalah dengan kulit muka aku ni. At one time dia boleh jadi berminyak, pastu kering dekat bahagian pipi..xleh nak kata V zone sebab dekat dagu can be oily...dekat T zone memang harap maklong masalah berminyak. Kejap jadi combination...sat2 jadi oily nak mampus satu muka. Dahhhh pula…

Review : L'oreal Professional Hair Spa untuk kulit kepala bermasalah

Salam.

Nak tanya sikit sapa dekat sini yang ada masalah kulit kepala dekat sini? Biasanya orang perempuan especially yang pakai tudung ni kulit kepala kita biasanya sensitif sikit kan. Macam aku sendiri, aku pernah pi analysis kulit kepala aku masa nak wat scalp treatment dekat A Saloon, diorang sc…

Bebas Jerawat dengan Eucerin® ProACNE A.I. Clearing Treatment Dalam Masa 14 Hari

Jom sahut cabaran!

Kulit berjerawat menjadi satu fobia tak kira la sama ada kaum wanita atau lelaki. Serius memang anti betul la kalau jerawat hinggap dekat muka.  Likeee ewwwwwww jerawat!

Antara faktor-faktor jerawat boleh hinggap ke muka adalah:
* hormon yang tidak seimbang ( nak period, pregnant d…

Sesi mewarna rambut ku dengan Shurah di rumah

Hai....
Rasanya cerita pasal dye/warnakan rambut ni selalunya taboo untuk orang Islam ni...
Yalah...why kena warnakan rambut...why tak guna inai...why guna hair dye...why itu why ini

Menjadi seorang wanita yang sangatlah sayangkan rambutnya...walaupun aku ni bertudung...tak semestinya part rambut aku …

Produk Review : Cantik dan sihat dengan Ellvita Premium Berry

Hai hampa semua.Sehat ke tu???
Heppy weekend semua. So weekend ni hampa buat apa je?
Kami dis weekend hari Sabtu stay kat rumah ja sebab laki kami pi wat reja dia kan.Ahad baru keluar jalan-jalan nanti. Hari yang ditunggu-tunggui oleh kita semua mestilah weekend kan. Time tu la nak bermalasan dan …

Product Review : Maybelline Fit Me Matte & Poreless

Hai...agak ketinggalan kannnn baru nak review Maybelline Fit Me gitewwww. Alaaa better late than nevaa rite? (Brit'ish slangggg plisss)


Will ya Fit Me???!!!

Selalu duk tengok dekat youtube banyak la minah2 salleh duk review best kan... alaaa kita pun sebab nampak macam best ja so apa lagi moh l…