DIY Cupcake Kit

Assalamualaikum...Hai hampa semua... Tengah busy pdpr anak2 ke? Boleh terlondeh kain-kain bila pikiaq nak kena hadap benda ni lama lagi kan...but what to do... Kita terpaksa hadap jugak kan benda ni...Stress memang stress.. Bukan kata mak2 ja stress.. Anak2 pun stres ya.. Dalam keadaan sekarang ya…

Me Familia

Tak tau la apa masalah aku lately ni.. Asyik susah ja nak lelap malam2.. Padahal badan dan penat gila ni.. Tapi i just can shut off for a while. Penat lah macam ni๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”Since i can't sleep... I need to do something useful... Yeah i know its not good to spend my late nite using phone to update …

Repeat Chalet Latip D' Ayer Hitam Lagi

Weekn lepas kami repeat stay dekat Chalet Latip D'Ayee Hitam Batu Kurau lagi. Hari tu pi kan husband aku tak ikut. Kali ni sajia la nak retreat dekat situ balik.Kalau hari tu kami stay dekat cottage.. Kali ni kami amik bilik deluxe sajia la yang bertentangan dengan cottage hari tu.
Aku pernah c…

Back to the nature

As part of my kids learning process is to be back to the nature.... Taknak la jadi anak2 yang cenggeng sampai nature pun tak expose kan. So me and my husband decided to reduce our visit to the mall and start exposing them to the nature.
So lets check out our back to nature.... 
Penang Botanical Gard…