Sapa makan kfc macam ni?

in , , by Alia Farhan, 8:57 PM
Baru-baru ni menggelupur malam2 lapaq sangat, sebab petang tu makan awai sangat untuk dinner dalam kul 6.30ptg mcm tu da makan.

Bila kol husband nak suruh dia belikan makanan, dia kata dia atas jambtan dah. Dia tanya kepsi boleh ke? Perut dah lapaq wei. Memang ON sangat la kan. Bukan apa, kesian ke baby dalam perut (alasan lagi). Muahahhaha.

Suruh dia beli yang 2 ketul ja. Sebab memang tak pernah pun aku beli set 3 ketul tu habis. Memang taklah. Tapi nak yang kepsi baru yang cheese apa ntah tu.


Check dalam microwave ada lagi nasik. Apa lagi bedal ngan nasik la. Huuu sedapnya! Nikmat tau...sekali-sekala wat perangai kampung dot com dot my ni. Sudahnya, ayam yang seketul lagi memang tak abih. So aku sruh ja laki aku abiskan. Ehh tapi sedaplah dia pnya cheese n onion tu. And coleslaw kepsi memang fav kita! 

Tapi paling benci sekali kalau beli kepsi dapat bahagia dada, memang sebu habis masa nak habiskan tu. Sebab tu la awai2 lagi aku request thight ngn drumstick ja. No dada2. Hahhahaha.

Korang ada tak perangai kampung dot com dot my macam aku ni?