Travelog Phuket: Andakira Hotel Review

Previous post :

Travelog Phuket :  Day 1 , Roadtrip to Phuket Part II


Courtesy of Agoda.
(Ni second time aku terpaksa write up balik entry pasal hotel ni disebabkan entah mananya hilang draft aku sebelum ni....stresss oiiii kenapa mengapa dia hilang!!! So mood aku nak type panjang-panjang macam the …

Travelog Phuket : Day 1 , Roadtrip to Phuket Part II

Previously on 
Travelog Phuket : Day 1, Road trip to Phuket Part I

holaaaa...
ada yang tertunggu-tunggu ke entry Travelog Phuket secara roadtrip ni? sabar ye...jangan marah. Nanti kita cerita elok-elok ye.
So dari entry yang lepas, lepas ja kami setel brunch kat Danok maka kami pun gerak la ke Phuke…

Travelog Phuket : Day 1, Road trip to Phuket Part I

Haihhh...
Baru sompek nak upload psal travelog ke Phuket ya. Seperti yang sedia maklum kami ke Phuket dengan kereta ya.



Tapi macam biasa la kan nak bawak masuk kereta ke sana ada beberapa prosedur yang hampa kena tau. Antaranya kena prepare dokumen seperti geran asal kereta (owner kena ada). Kalau …