Ke mana kiteeee

in , by Alia Farhan, 8:35 AM



Dia datang lagi!!!!



Menggelupur hati ni bila AA buat sales...bila lagi kan..trip kali ni aku blanja family kecik aku beli tiket ni. Ke mana tu nanti la kita share ye.


Korang dah grab ke.??
Kalau sapa pandai...
Teka la destinasi kami ke mana pulak lepas ni...
Yang pasti harga ni memang terlajak murah

Korang bila lagi?

Dalam Islam pun dianjurkan untuk berkelana untuk lihat kebesaran Allah. Kadang-kadang dengan berkelana / traveling ni kita dapat kenal budaya masyarakat setempat. Yang mana baik kita jadikam contoh, yang mana yang buruk jadikan sempadan. 

Satu lagi pesan aku kalau nak travel selalu ni..ikut la bajet..ikut la kemampuan kita. Yang mana boleh jimat kita jimat. Sebab tu aku kalau travel luar  negara selalunya akan masak sebab memang save banyak dekat situ.

Niat sharing kat blog or kat social media tu sebab nak sharing menda-menda best tempat orang kat orang lain takda niat pun nak menunjuk ke hapa ke. At least boleh jadi sumber rujukan orang lain. Yang sibuk nak cakap orang riak tu..korang sibuk ja kan cakap kitaorang riak masuk api neraka jahanam!!! Eh habis tu orang hati busuk macam hang xda tempat kat neraka jahanam ke???  Tolong la, be positive. Ok la back to the story ok.

Sapa teka betul aku pergi mana nanti nak bagi hadiah keychain kalau betul. 😘😘😘😘

Tinggal lagi 2 hari kalau sapa nak beli tiket murah AIR ASIA tu.