Fesyen Rambut dan Warna Rambut

Assalamualaikum


Credit to Google 

Macam semua orang tau.. Rambut adalah mahkota wanita. Aku pun antara salah seorang yang sangat2 mementingkan penjagaan rambut ni.


(Credit to Google)  Ada ka yang bangun pagi rambut mngerbang macam ni? Hahahha

Ya kalau dulu aku suka rambut aku yang tebal and panjang…

Tips : Cara Hilangkan Lendir dan Hanyir Ikan Keli Paling Mudah Dan Berkesan

Hai semua...

Ada peminat ikan keli dak dekat sini? Kalau ada.. Meh sini high five sikit. Sedap kan.. Buat la goreng garing ka.. Bakar ka.. Masak berlado ka.. Masak lemak ka.. Gulai ka.. Fuhhhh semua sedappp Ya Allah


Credit to Google

Part makan memang suka.. Tapi part nak bersiang, nak hilangkan Le…

Travel tips : Travel with kids, what to bring?

Credit to Google.

Haiiii guys....
Kali ni nak share skit travel tips bila travel dengan kids. Macam kami personally kalau travel memang angkut sekali anak-anak kami sebab kami takdak maid nak tinggai kan. Tak fair jugak kalau kami nak tinggaikan anak-anak kami yang stil kecik and tak boleh nak uru…

Some basic insights on home loans and ways to avoid bad loans

Buying house in Singapore?
Buying house in Singapore can be affordable if your bank account has 8-digit numbers. But, if you do not have bank account that’s as long as telephone number, you will need to take up a loan. Before deciding on getting a loan, we will need to compare which loan package h…

Cara mengetahui warna under tone kita

Hai holaaaa...
setelah berkurun lama tak blog berhabuk kan.
kali ni nak kongsikan pasal pemilihan warna / shade foundation yang betul berdasarkan warna undertone kulit kita. Seperti yang sedia maklumkan kita ni dilahirkan dengan berbagai warna kulit. Ada yang cerah, ada yang sederhana cerah..ada ya…

Jom Cantik Macam Awek Korean

Hai umum kita tau, cakap pasal awek atau mamat Korean ja mesti aku nanti jadi duk kagum satu maciammm ja dengan kulit depa. Tengok kat tv yang berdefinisi tinggi nak cari satu cela pun punya susah. Haihhhhh depa ni pakai apa oiii.

Setelah diteliti dan study, maka aku membuat kesimpulan mereka tersa…

30 days blogging challenge, Day 4: Tips kemas rumah

hadoihhhh.... memang macam salah orang ja nak bagi tips ni...
sebabnya....
tips aku kemas rumah...adalah kemas rumah time Adriana tengah duk lena tuu....

tapiiiiii.....
aku kemas dalam 30 minit...akan bertahan lah sampai dia bangun dari tdoq...
bila dia bangun...disaster balik....kadang2 geram...g…