Instagrammable Place in Western Australia ( Perth)

Hai..kali ni nak share skit pasal instagrammable place dekat Western Aus(Perth). So boleh la korang-korang yang plan nak pi sana atoq siap-siap iti tempat mana yang nak pi kan. Hahhaha.
Jangan kang ada yang balik Malaysia menyesal tak sudah tak pi tempat-tempat lawa ni untuk tangkap gambaq kan.
So …

Travelog Perth : Day 7, Jalan-jalan sekitar Perth

*** AWAS! Entry nak panjang dan banyak gambar. Mohon jangan carutkan mak jem ya***


Finally, fuhhh. Sebak pulak bila duk recap hari terakhir dekat Perth ni. Ye lah, bukan senang nak jejak kaki ke Perth ni. Takyah cerita la berapa tahun mengidam kan nak pi ke sana. Sebab bukan macam pi ke KL. Sebab a…