Kitchen Cabinet Organization

Dah berapa bulan duduk rumah baru.. Baru la sempat nak organize kitchen cabinet betul-betul kan. Sebelum ni ada time rajin susun la elok2... Ada time malas.. Ke laut gila ja... Main sumbat2 ja kalau nak cepat.
So semalam nekad dah nak organize balik elok2. Bagi systematic and tersusun.. Supaya senan…

Susun Atur : Dalam kitchen cabinet

Dulu aku selalu sangat runsing kalau tengok dalam kitchen cabinet aku tu. Serabut sangat-sangat.

Bila da start susun-susun sikit baru la nampak rupa sikit oiii.


Ni stock ration. Dulu main campak-campak ja. Alih-alih sampai beli kadang-kadang melebih and expired pun ada.
Bila da macam ni senang si…