Petua: Nak bagi serapan tuala kembali seperti baru?

Korang kan....
Pernah tak pkai towel....lama2 towel tu mcm absorption or serapan dia mcm da kurengggg skit????

Mesti pernah kan????
So korang watper?

Buang ker korng wat mcm mana????

So idea ni aku dpat bila aku kan pakaikan si Adriana ni ngan cloth diapers...so after a while mcm sebulan ke 2 bulan…

Petua hilangkan kegatalan selepas bercukur

Cakap psal shaving ni...rsanya rmai stil guna dis old method of removing the unwanted hair kn...tak kira la kt kaki ka arm pit ka bikini lines ka...me myself pun prefer dis oldies method...murahhh plak tu...malas den nk beli cream veet bgai...wax?no no no for me...too painful...kenot bear wooo...

how to cook faster n easier?

Ok well..rmai yg tnya aku mcm mna aku leh sempat msak tiga empat jenis lauk la dlm msa within one hour...mana nk siang ikan ker...sayoq ka apa ka...
Jwapan dia aku cheating la dlm hal ni...for example...perasan x kebykkan lauk aku sambai kan...kalau nak tau...biasanya aku akan rendam cabai kering s…

petua menghilangkan kelemumur n gatai2 di kulit kepala

Okeh...

Hari ni ruangan petua makcik2 pulak.see...i told u no special concept what in my blog..

I blog what across my mind...

N last nite...disebabkan kulit kepala aku kegatalan melampau2...n mcm ada kelemumur...erkk...pengotoq kah aku?bukan la...aku rsa bukan kelemumur tp ny scalp became so dry an…