i hope...

counting days?yeah... 45 days more to go... am i dat ready? i hope so...
can i be a good wifey to Mr Amir? hopefully i will be...
thinkin of dis kekadang quite freak me out... to be honest...
i always said to Amir...he always freakin out everytime i talk bout marriage... but actually i do myself... hahaha... …

cerita aku...

okei...da dua minggu da pun konvo... n baru ada time nk update kt sni tu pun on9 kt McD...sadis kan... malas aku nk subscribe berukband kalau end up balik keja ja everyday kat2 kul 10...pastu tak on9 pun pastu bebal nk bayaq bil... so senang mcm ni... nk on9 kalu..p la lepak McD ka mamak ka... nak on9 ka…

jeng jeng jeng

heppy kan bunyi aku kt entri tu... mau tak heppy..jurulatih ksygan da smpai... so leh la aku beraya dgn nya dsamping familia n tunang tersayang...
tp kan aku jdi x berapa nk heppy bila ank2 buah aku xleh nk beraya... aku hrap2 sgt depa akan shutdown plant for 3 days... boleh la kami2 yg lemau n lemah ni…