Susu ku oh susu ku

Disebabkan space yg makin terhad dlm peti ais mama n aku malas nk kacau peti ice luaq tu...maka 3/4 dr stock susu adriana da ditransfer balik ke penang oleh husband aku yg hensem itu...hikhik..kembang idung la tu kalau baca kan...
Xsangka boleh tahan jugak susu den ni haaa...kena trus think positiv…

NUK teats review

Hi since motherhood hit me...I was super bz...bz la sgt kan...adriana tdoq aku pun tdoq...bila mlm ja layan cita korea...haihh...tu pun curi2 sat msuk tgk dia kt dlm blik..takut dia lapaq ka apa ka...hehe...
Ok back to my main purpose of this post...I want to introduce u guys to my super fren..NUK …

Sayang...

Husband:hi hello....me:hi b...how are u?
Husband:I'm fine...how's my sayang doing?
Me:which sahang? (I'm askin because he never called me sayang...he only called me b most of d time)
Husband:my new sayang...adriana....
Me:she's fine...then I 'm not ur sayang la?
Husband:u d old …

persedian barang2 baby ke hospital

walaupun aku ni baru ja melangkah 30weeks of my pregnancy..tapi harus diingat first child ni takleh nk jangka kluar awai ka mcm mana ka...yang penting kena la prepare awai2 before the lil precious pop out kan...

since aku ni plak tak duduk ngn mama...so everything kena la search sendri...pndai2 la …

Why i choose fully breast feeding?

Yeah...first of all...dalam Islam pun da tuntut untuk kita susukan anak kita dengan susu kita sehingga lah anak kita ckup umor 2tahun...tpi kalau susu xdak nk wat mcm mana kan?
Ermmmm......mcam mana kan?ckup ka just bg ebm ja tak tmbah fm?
Well...aku ni beranak pun xlagi..tpi based on my SIL yg ful…

My baby...

Hi mama n abah....


Cheese!

Heee...senyum plak baby mama n abah ni kn....heee...gewamm ni...pipi mcm toing2 kan....
So kiut.....dah la senyum....mcm tau2 ja org duk teropong dia kan....
Okai baby...pliz take care...jgn flying kick mama kuat2...
Mama n abah cant wait to see u lil precious...
To showe…

Baby cot kayu or portable baby cot aka playpen?

Cakap psai barang baby...mcm byk ja lagi menda yang aku tak prepare...mcm2 la...baju bru beli sket2...tu pun jenuh menuntut dgn kwan2 saina yg da jdi hot mommies smua...dr semua aspek la...tnya psai brpa psg baju new born nk kena ada at least..brpa byk mittn n booties nk kena ada...rompers la mcm2 …

sharing is caring...

for those mamas n mommies wanna be like me who like to save a lot....u can visit dis page....this hot mommy has lot to offer you guys....
btw, sharing is caring rite?

 rompers as cheap as RM25 per pack... super cheap rite?

 cute leggings


adorable hat...
kindly visit her page...by clicking here

cloth diaper....

well...bila cakap psal keinginan aku nak bagi baby aku pkai cloth diapers byk jugak hamba2 Allah yang tak kurang jugak suka2 hati mngkritik...ekeleh..aku tak kritik korang pkai diposal diapers pun besaq tuah ye dak..memang agak costing..ya lah paling murah satu CD harga dia pun rm23..depends dengan…