Bila kenyang....

Sejak2 enter fasa 9bulan mengandung ni....badan makin berat...jalan byk sket...rsa kepala baby duk hentam2 ja mcm nk terkeluaq sangat2 dah....ohoiii....sakit oiii..baru la aku tau kenapa Allah suruh kita dahulukan mak kita compared to ayah kita....now i know how it feels like.....
Tadi p queensbay …

how to cook faster n easier?

Ok well..rmai yg tnya aku mcm mna aku leh sempat msak tiga empat jenis lauk la dlm msa within one hour...mana nk siang ikan ker...sayoq ka apa ka...
Jwapan dia aku cheating la dlm hal ni...for example...perasan x kebykkan lauk aku sambai kan...kalau nak tau...biasanya aku akan rendam cabai kering s…

perfecto weekend

Perfecto weekend means...

Bangun tdoq tak wat papa..

Menda yg wat adalah memasak..pastu lying kt atas sofa sambil tgk tv..lagi2 afc or food network..xpun deco2 ka...

Pastu msuk bilik..golek2 atas katil ditemani bantai2 busuk yg penuh ngn ayaq liuq basi tu...

Oh heaven kan!!
Published with Blogger-dr…