clinique review

as requested by wida before...
tonite i will do some review bout clinique...
as you know clinique has been known as a very established skin care..cosmetics and fragrance world wide...
ya lah ya lah..melalut sudah..
mode nak blogging semua ke laut...

i'm recovering from my allergic reaction...be…

flawless nya!!!

Org slalu kalau tgk gmbaq aku..or tgk aku kt luaq...cth p kenduri ka...muka flawless...mmg la flawless....flawless la sbb aku tonyoh naturactor....motif tonyoh?msti la sbb nk kulit aku flawless mcm doll gitewww...xcaya sudah...tgk gmbaq kt atas dah la.dlm aku dok tonyoh naturactor ni pun rmai tnya …

amenda la dia pkai

Okei...bajet...rmai yg tnya aku...pencuci muka apa yg aku pkai...aku ni jenis setia...dah lama pkai clinique soap face tu...dri 2008 lagi..pling lama produk yg aku pkai...dulu pkai yg num 3 pnya soap...skrg ni da tkaq ke no 2 sbb nya muka aku dah tak fully oily...cuma oily kt certain part ja...whic…

make ups...

Korg simpan make up korang mcm mna ya...

Aku main belasah ja...

Sblum ni mcm apa ja dok bersepah2 dlm box tu...

But then nmpk dua bekas kosong yg beli dr tesco tu...

Pastu pikiaq ermmm...why not put my lips stuff dlm tu..satu lagi letak brush ngn some of eyes stuff mcm eye liners..mascara..bla2...

nampak tak?

Nampak tak kat idung aku tu jerawat?

Besalah..time2 bulan dok tgh gerhana ni jgan dikacau..

Aku kalau tgh gerhana ja mst naik jerawat sana sini..hormon pliz b kind to mama

Mcm2 kn...

Tapi hri tu msa raya time korban kt kpg duk gathering tu kezen aku tnya aku..aku pkai cream apa..nmpk cerah..n sekat…

hev u heard?

hev u heard?
about hyaluronic acid?
the miracle of hyaluronic acid(HA)?
ok...

hyaluronic acid is a chemical that naturally occurred in our tissues esp at our joint..skin,eye..bla bla bla...
but as the number of our age is increasing n when we start to need more HA, the amount of HA in our body will be d…