Tired....

Hari ni seharian duk kat umah...mentang2 la mama mai umah...lagi la aku ni ngengada tak hengat..pas subuh tdoq balik...smpai kul 9.30. ..mama kejutkan bfast...mama msak bihun goreng n nasik goreng...balance nasi semalam....oiiii...ngengada nya lah kan...pastu msuk baju dlm washing machine...biaq ja…

for million times

I dedicate dis song specially to my husband...
May our love grow stronger till Jannah...Insya AllahPublished with Blogger-droid v2.0.8

it was. ..

ㅊIt was so strange...8 years ago...aku ngn amir lgsg xleh tgk muka each other...Ada mcm feeling benci x ketahuan..but then after serial same labs,assignments and presentation grouping...we became bestfren but stil bullying each other..yet we stil hate each other...haaha...but time change everythin.…

panggilan

Masa duk on fon ngn amir td...

Tetiba msuk la psai ombak rindu...

Pastu msuk la psai smua la...

Then come tu one part

Aku:b..u nk i panggil u abg ka?

Amir:.............

Aku:eiiiii...gelinya aku!

Amir: tu lah...speechless aku td....xyah arr....geli!

Aku: ok. ....i pun gelimat....
Hahaha....

Lawak kn?…

ombak rindu...

Weee....
Smlm...pagi2 en amir sms....

My amir: posa ka hr ni...

Me: tak..i nk blik awai hr ni...nk p tgk wyg sorg2...ada org xmau temankan i...

My amir:hehehe...cita apa

Me:ombak rindu lah...

My amir: best ka

Me:bestla..smua dok review best!

........

...

.
Ok fine dia xmau tgk cita ni..temankan aku...

Ohh demn…

the one

D one n only guy dat can stand by me at my best n at my worst...

D one dat can stand when i want to be treated like a princess...

D one dat can stand when my inner monster control me...huhh?!!
Published with Blogger-droid v2.0.1

bila da start

bila da ngadap computer ngn free wifi...mcm ni lah jdinya....saja la sementara duk rajen n esk cuti yg tak berapa nk cuti kan... aku pun pulun la...
n smlm aku MC....gastric okey! org gemok pun kena gastric ka? hoiii....ko ingat si kurus ja ka kena gastric! deymmmm! hahaha... sakit oo.... terterap aku kt k…

painful day in my life

Lately mcm2 menda yg jadi dlm hidup aku ni…maybe boleh dikatakan dugaan2 yg sgt2 hebat la jugak…Bila pikiaq pnya pikiaq mcm mna la leh jdi mcm tu…aku pun x mcm x percaya aku boleh wat mcm tu..tiap2 kali aku pikiaq apa yg aku da wat mst aku kan menangis…oh no!mcm mna aku leh tergamak wat mcm tu kt o…