8 years ago....

Dis date....stil remember clearly......mcm ada screen with some muvie kept playing in my eyes...8 years passed by....but the pain still remain there....
Nothing hurt more to see ur love one gone in a blink eye without any sign of sickness or what.....but dats the God wills....we have to accept Alla…

Moi

Well eating moi kinda referesh my memories that i have wif my late abah..like seriously..T__T
Sebab apa?sebabnya i stil remember those days after SPM it was only me n abah at home..mama n adik pulak p kl...so both of us have a bad food poisoning...nak makan nasik...well mmg tak lah kan!minum ayaq p…

mimpi

Disebabkan kesihatan yg x berapa baik hari ni...mcm biasa...tak dapat nk p reja...yes bila tak pegi reja..of coz la brehat kat atas katil...dengan kaki yang cramp...perut yang senak sbb angin...maka tertidoq la balik...bila da tertidoq tu tetiba pulak aku boleh mimpi cakap phone dengan arwah abah..…

heppy abah day

To abah....
Heppy abah day....acik miss u so much...only Allah know how much i miss u abah...
I am happily married now to my bestfren ever and my best man ever..how i wish u could be here n b my wali for my big day...abah, we all miss u so much...me...mama..abang.angah n adik miss n love you so muc…

i used to..

I used to blame my mama for sending me to boardin school when i'm just 13 years old kiddo...

U see...at the age of 13...i have to do all by myself...washin clothes using my hands!polish my black shuz...have to wake up early in d mornin...que up to take turn for showers...n even take turns to wa…

painful day in my life

Lately mcm2 menda yg jadi dlm hidup aku ni…maybe boleh dikatakan dugaan2 yg sgt2 hebat la jugak…Bila pikiaq pnya pikiaq mcm mna la leh jdi mcm tu…aku pun x mcm x percaya aku boleh wat mcm tu..tiap2 kali aku pikiaq apa yg aku da wat mst aku kan menangis…oh no!mcm mna aku leh tergamak wat mcm tu kt o…