Indoor plant sebagai penyeri dan dekorasi rumah

Holaaa..Kali ni nak cerita pasal satu obsession baru aku iaitu indoor plant. Kalau nak tau indoor plant ni ada banyak faedahnya jugak tau selain sebagai penyeri dan dekorasi kat rumah kita tau.Rumahku syurgaku, makin banyak pokok-pokok hidup dalam rumah.
Jom la kita tengok antara kebaikkan indoor pl…

7 jenis indoor plant yang bagus untuk rumah anda

Lately ni kalau peminat Scandinavian / Nordic homestyle mesti tengah IN kan indoor plant. Yang tengah menaip pun sama gak. Dah menghijau dah kat dalam rumah ni. Best woo.

Jom kita check indoor plant apa yang korang boleh adopt untuk letak dalam rumah korang.


Pokok sirih gading atau dalam bahasa omp…

Indoor plant

Hai semua. Seperti yang hampa sedia maklum rumah kami da di make over kan oleh laki kami si kontraktor ganas! Ganas sebab dia lempaq habis barang-barang hiasan bini dia seperti bunga hiasan lavender dan tulip kesayangan.....grrrrr. sakit ja hati ni!! Tak lupa juga belanga kesayangan bini dia ni...m…