Legakan Joint Paint dengan JoyMix Hello Bong & Collagen Powder

 Ingat lagi tak aku pernah cerita kan masa bulan puasa lepas yang aku panas badan and kepala berdenyut2 lepas makan durian kan... N after aku amik Hello Bong dari JoyMix ni terus aku rasa badan aku kurang panas and kepala pun dah tak nyut2 dah☺️

And baru2 ni kan... Penang is so panassss guysss.. Global warming is not a joke ok! So aku teringat la kan.. Pasal JoyMix Hello Bong ni.. Kebetulan.. Stock aku pun dah habis hari tu.. Maka apa lagi.. Order la sekotakkkkkkk buat stock... Dah bila terorder Hello Bong tu.. Ternampak pulak product collagen yang Joy Mix jual.




Ehhh x boleh jadi...... Tengah offer! Tangan pun da merayap2 at to cart dah.... Ahhh sudahhh... Aku memang amik collagen ya... Bukan utk skin saja... Tapi mostly untuk dalaman jugak. Sebab collagen bukan target untuk skin ja tau... Collagen actually good for your joint and muscle health jugak.


Wehuuu dah sampai.... 


And kadang-kadang aku ada joint problem jugak... Kadang-kadang lenguh-lenguh dekat kaki la especially dekat sendi bahu and dekat lutut..maklumlahhhh dah nak tua 😂Selain dari tu... Biasanya sakit sendi ni berpunca dari berat badan yang berlebihan.. So aku kena la kurangkan berat badan kan 😂

Another way ni lah dia.. Amik JoyMix Pure Collagen Powder dengan Hello Bong ni. Dua2 ni boleh improve n reduce joint pain. Collagen ni sangat penting ya untuk pmbentukkan cartilage at our joint.

Seksa ok bila tiba-tiba rasa inflammation dekat joint tu. Serius nak gerak pun sakit.. So far bila aku duk amik ni dekat 2 weeks plus.. 

Apa yang menarik tentang JoyMix Pure Collagen Powder ni adalah :

~Mempunyai small molecular weight yang easily absorb to our skin. 

~tidak berbau hanyir ikan. So senang nak mix dengan anything... Nanti aku ajar ya macam mana nak mix... 

~ no bacterial contamination 

~very low and almost none heavy metal contamination. 


Cara aku amik kedua-dua ni pulak senang ja.. Disebabkan yang ni pure collagen.. So aku mixed kan 1 sudu teh JoyMix Pure Collagen Powder ni dengan Hello Bong 1 sachet dengan satu sudu makan Sunquick... Rasa dia sedap gilos.. Takda la rasa hanyir ka sebab collagen ni.

 
Mix 1 tea spoon of JoyMix Pure Collagen Powder + 1 sachet Hello Bong + 1 table spoon of Sunquick. 


Aaaa joooommmm lahhh kita minum ya

Panas2 dapat minum ni sejuk2 serius memang cool down kan habis badan. Memang satu lagi effect Hello Bong kepada badan kita adalah menyejukkan badan kita. 


Aku pernah cerita pasal Hello Bong ni before. Masa tu aku ada makan durian lepas bukak puasa.. Bayangkan lah.. Punya la panas badan rasa time tu.. Dengan kepala duk nyut2.. Bila telan Hello Bong ni terusssssss lega gilaaaaa... Orang Kedah kata macam kena cubit buang... 




Start dari kejadian tu la aku duk consume Hello Bong yang kaya dengan Vitamin C ni... N kulit aku pun nampak la improvement dia... And musim-musim Covid 9 harus lah kena kuatkan sistem imuniti badan sendiri kan. 

And  untuk pengentahuan hampa.. JoyMix tengah buat promotion kaw2 punya untuk dua2 product hot depa ni... 




Hello Bong
RM85
Now 
RM77

JoyMix Pure Collagen Powder
RM150
Now
RM98

Buy 2 
RM200
NOW 
RM150

Untuk info lebih lanjut hampa boleh checkout dekat sini :


Oklah... Benda baik kena share2 kannn... 
So far i'm loving the outcome of these products... 

Bella ciao me amor❤️

2 Comments

  1. ha'ah sekarang ni tengah panas sampai kadang sakit kepala bila balik kerja. Cun jugak product ni kak lia sebab vitamin c

    ReplyDelete

Post a Comment