Kedai Pokok /Nursery di Penang

Oklah.. Memandangkan virus indoor plant ni dah merebak dekat ramai netizens di Malaysia ni.. Kali ni aku nak share skit pasal kedai pokok/nursery dekat Penang ni... Dalam pulau /island la tapinya memandangkan aku dah duk kat pulau keennnnnn...

 
Dream Garden Nursery




















Sanseviera
 






Herbs section







Angkut 2 ni bawak balik.... 
Hahhahhahaha



Suka sansaviera jenis panjang mcm ni.... 
Gerammm ja tengok.. Tapi da angkut bawak balik dari Jitra hari tu.... 😜😜😜



Till we meet againnnnnn.... 
Daaaa

Orang2 Penang yang nak cari indoor plant ka.. Or any other plant ka boleh la ke :

Dream Garden 
12 A_MK, 12, Tingkat Kenari, 
Sungai Ara, 
11900 Bayan Lepas, 
Penang 

0 Comments