Spicy Chicken McNuggets in McDonald's Are Awesome!

Sebut pasal McDonald ja mesti dah sinonim dengan burger-burger dia yang sedap tu. Aduhhh tiberrr teringin nak makan burger GCB yang sedap tu.


Credit to McDonalds website


But lately ni selain dari ada burger yang best2. McD dah came out dengan ayam goreng yang sedap. Serius aku suka Spicy Ayam Goreng Mcdonald tu. Lagi2 kalau dapat bahagian thigh. Fuhh rasa rempah pedas dia yang sedap tu sampai ke isi dia. I liokkkee sangat2.


Credit to minimeinsights.com


And baru-baru ni sempat la rasa dia punya Salted Caramel & Chocolate Pie. Aduhhhhh sedappp and tersangat favourite. Last year dah ada kan. Ni rasa mcm limited time only kan. Selain dari pie dia... Cake dekat bahagian McCafe dia tu pun sedap-sedap ok.


Credit to Mcdonald website. 

Sedapnya niii. Favourite ok. 


And now McDonald buat hal lagi.... Dia bawak keluaq Spicy Chicken McNuggets pulak dahhhhh. Aduiiii mesti sedap ni. Aku xdan lagi nak rasa. Almaklumlah diet kan. Tapi bab2 pedas sedap ni memang susah skit nak tolak. Nak berbincang apatah lagi kan.


Credit to McDonalds website


Katanya ada dua size yang berbeza.. Dalam 6 pieces dan 20 pieces. Yang 6 pieces tu cuma RM9.43 and 20 pieces tu berharga RM23.58. Kalau beli 20 pieces tu boleh buat challenge kan... Hahahaha.. Ramai2 tengok sapa boleh makan banyak piece. Ko mampu?


Credit to @meemalee (Instagram)


Aku dah teruja gila nak rasa and makan dengan anak-anak aku. Depa dua-dua suka makan pedas - pedas ni. Tapi ok tak pedas dia untuk budak-budak ya? Risau pulak kang sakit perut budak-budak ni.

Macam biasa la dah duduk dekat Penang ni.. Nak-nak pulau ni... Nak start enjin reta pun rasa baloq gila. Dengan nak angkut dua-dua orang ni. Nak perosoh sorang-sorang dekat carseat lagi kan. Belum lagi cerita hadap jem. Yang dekat sekentut pun rasa jauh gila wei.

So the best solution kita order online ja lah. Tak perlu dah nak serabut-serabut dengan anak-anak buat perangai dekat dalam kereta. Bergaduh tu takyah cerita la. Sampai kadang-kadang tu terganggu kita nak bawak kereta. Order online sudehhhhhh. No more hassle.  Sakit kepala pun xdak.


Credit to pymnt.com


Untungnya hidup zaman-zaman ada food delivery ni kan. Kalau dulu memang bercinta la. Bagitau dekat mak hari ni. Tengok la hujung minggu kot baru dapat. Ok lah hampa... Aku nak order food delivery online ja. Sebab hari ni aku malas gila nak masak. Rasa nak makan Spicy Chicken McNuggets by McDonald's ni.

Korang makan apa tengah hari ni? Ajommmmm try McDonald's Spicy Chicken McNuggets ni koranggggg.

3 Comments

Post a Comment