Buy 1 Free 1 meal di Swensens

Assalamualaikum

Dah lama sebenarnya nak cerita pasal Buy 1 Free 1 meal dekat Swensens ni tapi asyik terlupa saja. Maklum lah faktor penuaan kan. Semua dia nak tapau cerita tapi Last2 semua dia perammmmmm. Pastu lagi mau bilang hari2 nak update blog kannnn. Ya2 memang kdang2 tu takdan cik oiiii.

So kali nak cerita laaa psai Swensens kt Autocity ni. Macam biasa la sebab rumah aku ni dekat ja dengan Autocity ni.. So bersepah2 la kedai makan yang ada. Pilih la nak makan kat mana kan. So in order to maintain n sustain their business, Swensens Autocity comes out with the ideas selling coupon/voucher u can call whatever u want la kan. So voucher ni harga dia RM19. 90 shj. Dalam voucher/coupon ni ada banyak gila coupon Buy 1 Free 1 meal tu. Rasanya ada la dalam 8 coupon for Buy 1 Free 1 meal tu. Dalam tu ada la free clam chowder ka.. Crispy fried chicken ka.. Ice cream ka... 25% off ice cream n etc.

So utk setiap kali dine in hampa boleh guna utk meal tu 2 voucher/coupon.. Kira worth it la. Beli 2 meals.. Dapat 4 meals. Dia akan kira harga yang tertinggi. Bagi aku dis is a good one for customers side n for Swensens side la kan. Dua2 Dapat benefit. Kiranya Dapat save a lot. N for Swensens they have their own return customers.


Ada 8 coupon Buy 1 Free 1 kot. Untung wei. Belum lagi yang 50% la free clam chowder la apa la. 


Bolognese kesukaan Anena


Ni mama dia share ngn Ecah. Kena bersalah banyak oii makan ngn Ecah ni... 



Buy 1 Free 1. Dia kira yg nasi goreng tu sebab nasi goreng tu mahal dari Bolognese tu. 


Yang ni redeemed free sebab ada coupon free utk yg ni



Pulun jangan tak pulun. 



Paling best sebab ada play area mcm gini ha.. Best nyaa

Pssss... 

Katanya dis coupon boleh guna untuk Swensens Autocity and Swensens Aman Jaya ja. Kalau kawasan korang ada Swensens jugak.. Boleh la try Tanya tempat hampa punya promo mcm mana kan.. 






2 Comments

  1. Uishhh untung sangat2 ni dgn kupon tu. Sodap jugak nmpk makanan tu haa

    ReplyDelete
  2. Menarik konsep kupon ni. Rasa memang berbaloi. Setakat ni pernah makan ice cream je kt swensens ni. Makanan dia nampak menarik juga.

    ReplyDelete

Post a Comment